vineri, 20 aprilie 2012

Prima televiziune pentru câini - Dog TV



VIDEO. A fost lansată prima televiziune pentru câini. Cât costă abonamentul lunar

Primul canal de televiziune dedicat câinilor, Dog TV, a fost lansat în San Diego, SUA, scrie NY Daily News.

Dog TV este un nou concept de televiziune în a cărei grilă intră doar programe speciale dedicate animalelor de companie. Emisiunile sunt realizate de specialişti în domeniu şi sunt concepute pentru a relaxa, stimula şi dresa patrupedele.

Clipurile video, difuzate de Dog TV, folosesc culori diferite, iar muzica este una personalizată pentru a fi pe placul căţeluşilor. Mai mult, postul nu are pauze de reclamă şi nici nu oferă emisiuni în reluare.

Pentru a obţine imaginile potrivite, cameramanii stau în genunchi atunci când filmează. ’’Încercăm să filmăm din unghiul unui câine’’, spune Gilad Neumann, director general executiv la Dog TV.

Peste un milion de abonaţi de la două companii de cablu au acces la Dog TV în San Diego. Compania care l-a lansat, PTV Media, şi-a propus ca postul să emită la nivel naţional în următoarele luni.

’’Un abonament la Dog TV costă 5 dolari pe lună. Conform American Pet Products Association, în peste 46 de milioane de gospodării se găseşte cel puţin un câine şi 97% dintre case au cablu. Aşa că viitorul pare unul promiţător’’, spune Neumann.

Bleu, un bulldog francez de un an din San Diego, este încântat de noua televiziune, conform spuselor stăpânei sale, Mary Catania. ’’Întotdeauna mă simt vinovată atunci când plec la muncă şi îl las singur acasă. Nu am copii, aşa că el este pentru mine ca şi un copil. Orice îl face fericit mă face şi pe mine la fel’’, povesteşte ea.



Sursa: Gândul


10 comentarii:

  1. Haha. si eu am postat despre DogTV,mi se pare interesant cat de inventivi pot fi oamenii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Cristi!
    Foarte interesant!
    Un weekend excelent îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant, Cristi.
    Uite ce idei grozave au unii sa-i delecteze si pe caini.
    Tare mult mi-au placut si filmuletele.
    O zi minunata iti doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. pe cuvantul meu, si eu m-as uita cu placere...

    RăspundețiȘtergere