vineri, 7 octombrie 2016

VIDEO: Puiu Călinescu și Florin Tănase - "În gară" (scenetă amuzantă, TVR, 1993). Ziua Internaţională a Zâmbetului (World Smile Day)

Puiu Calinescu si Florin Tanase In gara sceneta amuzanta 1993 TVR Puiu Calinescu In gara video tvr youtube puiu calinescu scenete anii 70 80 90 in gara puiu calinescu gala umorului arhiva tvr momente vesele cu Puiu Calinescu si Florin Tanase In gara
Puiu Calinescu si Florin Tanase - In gara (video)/ Foto: captura YouTube TVR

Pentru că astăzi este Ziua Internaţională a Zâmbetului, m-am gândit să postez sceneta amuzantă "În gară" (1993), cu Puiu Călinescu și Florin Tănase. Vizionare plăcută!

Puiu Călinescu și Florin Tănase - În gară (1993, VIDEO TVR)Moment din Arhiva TVR, difuzat la Gala umorului pe TVR1, cu Puiu Călinescu și Florin Tănase in sceneta „În gară" de Grigore Pop, regia Cornel Dalu (1993).
http://www.facebook.com/fantvr1
http://www.tvr.ro
http://www.tvrplus.ro
http://youtube.com/TVRcanaluloficial
Toate ediţiile emisiunii Gala umorului sunt pe TVR+ http://www.tvrplus.ro/emisiune-gala-umorului-7108
by TVR (YouTube), 11 apr. 2014

Ziua Internaţională a Zâmbetului (World Smile Day), sărbătoarea veseliei şi a faptelor bune

Astăzi este Ziua Internaţională a Zâmbetului, în întreaga lume fiind sărbătorite toate zâmbetele şi faptele bune, informează MEDIAFAX. Harvey Ball, un artist comercial din Massachusetts, a creat în 1963, faţa zâmbitoare ("smiley face"), care a devenit cel mai cunoscut simbol al veseliei şi bunăvoinţei în lume.
Odată cu trecerea timpului, Harvey Ball a devenit preocupat de supra-comercializarea simbolului şi de pierderea adevăratei semnificaţii a feţei zâmbitoare. Creatorul simbolului a decis să dedice o zi în fiecare an tuturor zâmbetelor şi faptelor bune din lume. Acesta a decretat ca Ziua Internaţională a Zâmbetului să fie sărbătorită în fiecare prima zi de vineri a lunii octombrie, se arată pe site-ul oficial al sărbătorii (www.worldsmileday.com).
Ziua Internaţională a Zâmbetului a fost sărbătorită pentru prima dată în 1999, iar de atunci tradiţia a fost respectată în fiecare an.
După moartea lui Harvey Ball, în 2001, a fost creată Fundaţia Internaţională a Zâmbetului Harvey Ball, pentru a-i onora numele şi memoria. Fundaţia este sponsor oficial al sărbătorii, în fiecare an.

Sursa: Mediafax - www.mediafax.ro/life-inedit/ziua-internationala-a-zambetului-sarbatoarea-veseliei-si-a-faptelor-bune-10163417

sarbatoarea Ziua Internaţională a Zâmbetului World Smile Day sărbătoarea veseliei şi a faptelor bune 07.10.2016 ziua mondiala a zambetului 2016 7 octombrie

Un comentariu:

  1. Multumim pentru partajarea scenetei jucate magistral de Puiu Calinescu si Florin Tanase - In gara !

    RăspundețiȘtergere