joi, 26 ianuarie 2017

VIDEOCLIP NOU: Bianca & DOMG - "Te vreau, dar nu te vreau" (2017). MELODIE NOUĂ, PIESĂ OFICIALĂ, SINGLE NOU

Bianca Tudorache şi DOMG, proiectul muzical fondat de către Dorian Oswin (Ovidiu Dorin Ionescu) şi Mihai Gruia de la Mango Music, au lansat o nouă melodie, "Te vreau, dar nu te vreau", odată cu videoclipul oficial al cântecului pe YouTube miercuri, 25 ianuarie 2017. Piesa "Te vreau, dar nu te vreau" este produsă de către DOMG, muzica şi versurile noului single fiind compuse tot de Dorian Oswin şi Mihai Gruia. Regia videoclipului piesei "Te vreau, dar nu te vreau", care a fost filmat în Bucureşti, îi aparţine lui Taz.
"Sunt foarte fericita ca lansez aceasta piesa. «Te vreau, dar nu te vreau» este despre impasul dintr-o relatie cu care ne-am intalnit toti… acele momente in care am vrea sa renuntam, dar sentimentele fata de celalalt nu ne lasa in pace. Sunt nerabdatoare sa aflu ce parere aveti despre aceata piesa tare draga mie. Sper sa va placa si voua la fel de mult cum imi place mie", a spus Bianca Tudorache despre noul single, potrivit site-ului oficial www.catmusic.ro.
"Am filmat cu mare bucurie clipul acestei piese pe care o si semnam! Speram sa va placa si voua clipul si piesa la care noi am lucrat cu atat de mult drag, fiind de fapt si primul clip in care ne cunoastem cu voi, alaturi de Bianca! «Te vreau, dar nu te vreau», momente prin care toti cred ca am trecut intr-un fel sau altul..." este mesajul transmis fanilor de către DOMG pe pagina oficială de Facebook, cu ocazia lansării videoclipului noului cântec.
Vizionare plăcută!

Bianca & DOMG - Te vreau, dar nu te vreau (Official Video) New Single 2017



Bianca & DOMG - Te vreau dar nu te vreau (Official Video) New Song 2017
Produsa de DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia)
Muzica si text: DOMG
by Cat Music (YouTube), 25 ian. 2017

Click pe link daca vrei sa vezi si MELODIE NOUĂ: Cortes feat. Bianca - "Fără ea, fără el" (2016), VERSURI, PIESĂ OFICIALĂ, AUDIO, SINGLE NOU!

Detalii gasiti pe www.catmusic.ro/news/bianca-domg-lanseaza-single-ul-si-videoclipul-te-vreau-dar-nu-te-vreau/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu