marți, 10 octombrie 2017

MELODIE NOUĂ: Cristina Vasiu feat. J. Yolo - "Să te iubesc un pic" (2017). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

La mai bine de patru ani de cand au lansat „Feel ya“, Cristina Vasiu si J. Yolo colaboreaza din nou, de aceasta data pentru piesa „Sa te iubesc un pic“, informează site-ul www.catmusic.ro.
Noul single al Cristinei Vasiu vorbeste despre sentimentele pe care le au doi indragostiti care isi trimit semnale de iubire, insa nu au curajul de a da ochi in ochi, notează www.catmusic.ro.
Piesa „Sa te iubesc un pic“ a fost compusa si produsa in studioul Full Boss Music, de muzica s-a ocupat J. Yolo, masterul a fost realizat de Bunicu Magic, iar versurile au fost scrise de J. Yolo si Irina Rimes. Filmarile clipului au avut loc in doua locatii diferite din Chisinau, au durat 24 de ore si poarta semnatura BR Film, potrivit www.catmusic.ro.
„J. Yolo este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai talentati artisti si producatori din Romania. Ma bucur foarte mult ca am ales sa lucrez cu el pentru acest single. «Sa te iubesc un pic» este o piesa la care tin foarte mult. Este un single in care cei doi protagonisti nu traiesc o poveste reala de iubire, dar isi doresc foarte mult sa fie impreuna“, a spus Cristina Vasiu.
„A fost o placere sa lucrez din nou cu Cristina Vasiu si sa creez aceasta piesa pentru ea. Vocea ei pur si simplu curge ca mierea pe instrumentalul produs de mine“, a completat J. Yolo, pentru www.catmusic.ro.
Cristina Vasiu este o artista ce s-a facut remarcata odata cu participarea la „Vocea Romaniei“, unde a ajuns pana in semifinale. Primul single din cariera a fost „2.2 story“ (feat. DJ Sava), dupa care au urmat piese ca „Love me“, „Feel ya“ (feat. J. Yolo), „Nu pot uita“ (feat. Mika Moupondo), „Vara se poarta single“ si „Hot de inimi“ (feat. What’s Up), informează site-ul www.catmusic.ro.
J. Yolo, pe numele real Maurice Jacques Yolo, s-a nascut la Ploiesti si a reusit sa cucereasca toate topurile cu piesa „Te pup, Pa Pa“. De-a lungul timpului, el a mai colaborat cu artisti ca DJ Sava, Puya, Sisu si Chris Mayer, scrie www.catmusic.ro.

Sursa: http://catmusic.ro/news/cristina-vasiu-lanseaza-piesa-si-videoclipul-sa-te-iubesc-un-pic-feat-j-yolo/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Cristina Vasiu feat. J. Yolo - Sa te iubesc un pic (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONGMuzica: Jacques Yolo
Text: Jacques Yolo, Irina Rimes
Orchestratie: Bunicu' Magic
by Cat Music (YouTube), 6 oct. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu