sâmbătă, 14 octombrie 2017

MELODIE NOUĂ: Pack The Arcade feat. Akcent - "Cool Guy" (2017). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Pack The Arcade si Akcent lanseaza Cool Guy

Gerald Blevin Mitchell, cunoscut ca Pack The Arcade, este un artist, compozitor si producator din Colorado. In 2013, acesta s-a mutat in Los Angeles pentru a-si continua pasiunea pentru muzica, unde a format trupa de indie-soul Pack The Arcade. Incepand cu show-uri in sali de jocuri, trupa a atras atentia datorita sound-ului retro si a pasiunii din voce, informează site-ul www.roton.ro.
Talentele sale de compozitor l-au adus in atentia mai multor artisti international, lansand pana acum colaborari cu Drei Ross, Costi, Akcent, fiind totodata implicat in proiecte alaturi de Warner Chapel si Paramount Records, scrie www.roton.ro.
Pack The Arcade si Akcent au inceput sa colaboreze pentru “Cool Guy” la sfarsitul anului 2016. Piese reprezinta a doua oara cand acestia lucreaza impreuna, Pack The Arcade fiind prezent si pe cel mai recent single Akcent – Headshot – alaturi de Kief Brown si Mr Vik. Urmand aceeasi reteta folosita la “Headshot”, videoclipul piesei suprinde exotismul si culorile orasului Miami, notează www.roton.ro.
Akcent este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani internationali, urmarit de peste 3,6 milioane de fani din toata lumea datorita unor hituri precum “That’s My Name”, “Kamelia” “My Passion” si ‘’Kylie”, potrivit www.roton.ro.

Sursa: http://www.roton.ro/news_detalii.php?id=164

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Pack The Arcade feat. Akcent - Cool Guy (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONG



Piesa noua, single nou: Pack The Arcade featuring Akcent - Cool Guy (videoclip nou oficial) 2017
Music and Lyrics by: Gerald Blevin Mitchell, Andrei A. Rosca
Arrangement by: Andrei A. Rosca, John Daniel Feighner and Cristian Nicolae Tarcea
Published by Roton Music Publishing
© & (P) 2017 ROTON MUSIC
by RotonMusicTV (YouTube), 4 aug. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu