duminică, 8 octombrie 2017

Te cunosc de undeva!: Adriana Trandafir "se transformă" în Mariana Nicolesco - "Carmen", "Habanera" (Bizet). Sezonul 12, episodul 5, VIDEO NOU, 7 octombrie 2017

Îndrăgita actriță Adriana Trandafir "s-a transformat" în Mariana Nicolesco în episodul 5 al sezonului 12 la "Te cunosc de undeva!". Adriana Trandafir a cântat celebra arie "Habanera" din opera "Carmen" de Georges Bizet în show-ul de televiziune difuzat de Antena 1 sâmbătă seară, 7 octombrie 2017.
Vizionare plăcută!

Adriana Trandafir se transformă în Mariana Nicolesco - Carmen (Habanera) - Bizet (TCDU, 07.10.2017, VIDEO NOU)Vezi ediția integrală pe ANTENAPLAY: https://goo.gl/sL2wfu.
În a cincea ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir a cântat melodia interpretată de Mariana Nicolesco - "Bizet Carmen Habanera".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 7 oct. 2017

Culise: Adriana Trandafir se pregăteşte să devină Mariana Nicolesco (TCDU 2017)Mariana Nicolesco este personajul pe care îl interpretează Adriana Trandafir în cadrul celei de-a cincea ediţii a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 7 oct. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu