luni, 6 noiembrie 2017

PIESĂ NOUĂ: Irina Rimes - "Octombrie roșu" (2017). VIDEOCLIP OFICIAL, SINGLE NOU

Irina Rimes a lansat o nouă melodie, "Octombrie roșu", și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube luni, 6 noiembrie 2017. Piesa "Octombrie roșu" a fost compusă de Irina Rimes și Cotoi Alexandru pe versurile scrise de Irina Rimes. Regia videoclipului noului single "Octombrie roșu" (Irina Rimes) le aparține lui Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative). Cântecul "Octombrie roșu" se află pe noul album al Irinei Rimes - ”Despre El”, disponibil integral pe iTunes, ca și melodiile "Bandana" (Irina Rimes feat. Killa Fonic), "Bolnavi Amândoi" și "Cosmos".
"«Octombrie roșu» este ultima piesă scrisă de pe acest album, chiar dacă nu este la finalul acestuia și este cea care închide un capitol important din viața mea.", a scris Irina Rimes pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului single.
Vizionare plăcută!

MUZICĂ NOUĂ, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Irina Rimes - Octombrie Rosu (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONGVideoclip oficial cu Irina Rimes interpretand piesa "Octombrie Rosu". (C) & (P) 2017 Quantum Music & Global Records.
Află primul despre noile lansări. Abonează-te: http://bit.ly/SubscribeIrinaRimes
Productie: Cotoi Alexandru
DOP: Alexandru Muresan
Concept: Irina Rimes, Bogdan Paun, Alexandru Muresan si Alex Ifimov
Actor: Ivan Claudiu Vlad
Styling: Olivia Stoica
Make-up & Hair Styling: Alex Ifimov
Producatori: NGM Creative for Quantum Music & Global Records
by Irina Rimes (YouTube), 6 nov. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu