luni, 20 noiembrie 2017

MELODIE NOUĂ: AMI - ”Indiferența ta” (2017). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

AMI a lansat o nouă melodie, ”Indiferența ta”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube luni, 20 noiembrie 2017. Piesa ”Indiferența ta” (AMI) este compusă de EpiQ Records și produsă pentru MediaPro Music România. Regia videoclipului noului single ”Indiferența ta” îi aparține lui Khaled Mokhtar.
"Trăim într-o lume nebună, în care timpul nu ne mai ajunge, nu mai știm să ne bucurăm, să privim, să iubim, să zâmbim mai mult și să fim mai empatici. Fiecare e preocupat și focusat pe sine, dar nici asupra noastră nu ne oprim cât ar trebui. Pentru că, dacă am da totul, am ști să ascultăm mai atent, să înțelegem mai profund suferința oamenilor, indiferent de motivul pentru care suferă. De fapt, la baza suferinței stă chiar INDIFERENȚA mea, a lui, A TA!" - AMI (MediaProMusic - YouTube).
"Indiferența își lasă adânc amprenta pe suflete, pe viață... Nu e nimic de zis, e de ascultat și de meditat... #IndiferentaTa o piesă care îmi trezește emoții puternice pentru că descopăr în fiecare zi situatii în care indiferența face prea mult parte din realitate. Mulțumesc EpiQ, MediaPro Music, Universal Music România, Level UP PR. Enjoy!", a scris AMI pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului single.
Vizionare plăcută!

MUZICĂ NOUĂ, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: AMI - Indiferenta ta (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONG, NEW MUSIC



Piesa noua, single nou: AMI - Indiferenta ta (Official Video) 2017
Download/streaming link: https://MediaPro.lnk.to/IndiferentaTaYD
DOP: Khaled Mokhtar
Styling: Olivia Stoica
Make-up: Ema Uta
Hair: George Cozma
Artwork: Alexandru Lupas
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2017
by MediaProMusic (YouTube), 20 nov. 2017

Click pe link daca vrei sa vezi si AMI - "Mă omoară" (melodie nouă, videoclip oficial, single nou 2017)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu