marți, 23 august 2011

BA(N)C

Am văzut aseară la "Ştirile Pro TV" ce importanţă dau unii examenului de bacalaureat la noi. Un domn care tocmai intra în sala de examen spunea că părinţii lui ştiu că el este deja la facultate. O domnişoară n-a putut să intre la examen pentru că a venit îmbrăcată în aşa fel încât ombilicul era la vedere, iar prietenul ei a fost nevoit să-i aducă de acasă nişte haine decente. Altul zicea degajat că viaţa e scurtă şi merită trăită. Cred că vor fi nişte rezultate "deosebite" şi de data asta...

ŢIGARA DE DUPĂ... BAC Foto: (C) ALEX MAZILU

22 de comentarii:

  1. Ei acum si cu tine. :)) Ce conteaza un BAC in plus sau in minus. Adica e ca si cum ai spune...buna ziua. Poate domnisoarele din imagine schimbau impresii din examen:) Si unde altundeva mai bine decat pe banca, la o tigara;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur despre examen discutau. N-am nicio indoiala. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si tigara era... iarba? :D S-a dus dracului BAC-ul, scoala, tot... Probabil s-au prins ca e suficient carnetul portocaliu de partid.

    RăspundețiȘtergere
  4. da ... deosebit de proaste!!
    Dar deja avem experienta, n-o sa ne mai speriem :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Teo, iarba le mai lipsea. :)

    Radu, suntem căliţi deja. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tin minte, ca atunci cand am dat eu bacul, am fost toate zilele in camasa incheiata pana sus, cu maneca lunga, fusta pana la mijlocul genunchiului si balerini parca. Tremuram toata si normal ca am ajuns fleasca de emotii.. dar eram mai mult decat constienta ca trebuie sa fiu decenta, macar grija asta sa nu o am, ca in rest imi vuiau formulele si comentariile.

    RăspundețiȘtergere
  7. S-au dus de râpă decenţa şi multe altele...

    RăspundețiȘtergere
  8. cu siguranta vor avea rezultate deosebite:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am o nedumerire...tigara aia e de dupa Bac, sau de...dupa? :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa am preluat ideea de la Alex. Eu n-am nicio nedumerire. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar sunt curioasa de rezultatele din sesiunea asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rokssana, sistemul e de vina, dar la 18 ani parca trebuie sa gandesti mai mult. Ca sa nu mai vorbim de cei care dau Bacul de mai multe ori si care sunt indolenti.

    Lillee, o sa fie asemanatoare cu precedentele probabil.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cristi eu nici n-am nevoie sa ma uit la stiri...am exemplele tulcene la indemana. Deoarece eu sunt omul bun la toate, sunt secretara in comisia de bac IAR! Asa ca si ieri si azi am vazut specimene care mai de care! Directorul de la noi mai avea putin si-i lua si la bataie pe unii care se dadeau smecheri prin curte! Ce sa-i faci...„viata e DECAT una si trebuie traita!”:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Alice, stiu ca tu esti in miezul problemei. :) Azi am mai vazut unul la stiri care avea pe tricou o inscriptie pe care nici nu vreau s-o scriu aici. Si s-a prezentat in tricoul respectiv la examen.

    Dar dupa cum spuneai si tu in postarea ta dupa prima sesiune de Bac, au si parintii partea lor de vina.

    RăspundețiȘtergere
  15. o iarba este mai tare decat un BAC :)

    RăspundețiȘtergere
  16. doar nu te asteptai sa ingrase porcul in ajun

    RăspundețiȘtergere