marți, 9 aprilie 2013

Ellie White - Un actor grăbit (Laura Stoica Tribute). Cover-ul zilei (39)

Ellie White - Un actor grăbit (Laura Stoica Tribute)
"Un actor grăbit" este un cântec compus de Bogdan Cristinoiu, versurile fiind scrise de Andreea Andrei. Laura Stoica a interpretat în premieră această piesă în anul 1991. În acel an, Laura Stoica a fost declarată cea bună solistă pop-rock din România, iar "Un actor grăbit" a fost desemnată melodia anului.

Ellie White a lansat ieri pe YouTube un cover al acestui cântec, aducându-i un omagiu regretatei Laura Stoica.

În afară de cariera solo, Elena Băltăgan (nume de scenă Ellie White) a făcut parte din grupul de muzică dance DJ PROJECT din anul 2003 până în anul 2009.

Laura Stoica - "Un actor grăbit"



"Festivalul international Cerbul de aur", editia a -V-a, 1992, Gala Laureatilor. Sectiunea debut discografic- premiul I - Laura Stoica (Romania).
de la arhiva TVR (YouTube)

Ellie White - Un actor grăbit (Laura Stoica Tribute)



Poate vrei să vezi şi Flashmob pentru Laura Stoica în Centrul Vechi al Capitalei.

Sursa foto: www.facebook.com/EllieWhiteMusic (Ellie White - Facebook)

9 comentarii:

  1. Ori de cate ori ascult aceasta melodie, Cristi, pe ma emotioneaza pana la lacrimi... Doamne, e atat de sensibila si profunda si rascolitoare... ... Imi place enorm de mult. Mi-e draga Laura Stoica si-o deplang si acum si-mi pare atat de rau ca nu mai este printre noi. In interpretarea ei, vocea ei puternica, speciala, o face sa sune incredibil si-ti atinge sufletul.
    Am ascultat-o in interpretarea Elliei White, de cateva ori, imi place mult. Si Ellie White are o voce exceptionala. Chiar imi place mult de tot.
    O seara minunata iti doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, fosta solista de la DJ Project in perioada de glorie a trupei, are o voce foarte buna. O seara placuta, Stefania! :)

      Ștergere
  2. Laura Stoica , ea insasi fiind doar ..."Un actor grabit " care si-a spus " replica in graba ...si-apoi a fugit " .Una dintre putinele interprete de rock adevarat pe care le-a avut vreodata Romania . Avea rock-ul in ADN-ul ei .Altcineva , indiferent cat de bine va interpreta piesele ei...n-o va egala vreodata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cantaret este unic in felul lui... Piesa "Focul" cantata de Laura Stoica imi place foarte mult.

      Ștergere
  3. O mare cântăreață a fost Laura Stoica și rămâne, cât timp ne-o amintim și ascultăm vocea ei. Și cover-ul este foarte bun. O seară frumoasă, Cristi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Laura Stoica a fost o aparitie aparte in peisajul muzicii usoare romanesti. Pacat ca a avut un asemenea destin. Si coverul este reusit, dar parca imi este dor de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Zina: A plecat prea devreme, mai avea multe de facut in muzica romaneasca...

      Ștergere