luni, 6 ianuarie 2014

La mulţi ani, Ilie Dumitrescu!

Ilie Dumitrescu zi de nastere goluri meci Romania Argentina TVR SUA 1994 youtube Cristian Topescu comentariu sportiv aniversare implineste 45 de ani 6 februarie

Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria echipei Steaua Bucureşti şi a României, îşi aniversează astăzi ziua de naştere, împlineşte 45 de ani.
La mulţi ani, Ilie Dumitrescu!

Cel mai bun meci al carierei sale este România - Argentina (scor final 3-2) de la Campionatul Mondial de Fotbal din SUA (1994). În această partidă, Ilie Dumitrescu a înscris două goluri şi a dat o pasă decisivă la golul lui Gică Hagi.

Să revedem golurile memorabile prin care România a învins Argentina, vicecampioana mondială la momentul respectiv, însoţite de comentariul sportiv al inegalabilului Cristian Ţopescu de la TVR!


Romania - Argentina (3-2) 1994 (YouTube)

Image Courtesy of www.esquire.ro

6 comentarii:

  1. Un gand bun si la multi ani din parte unui caine :D :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cati oameni au iesit in strada atunci datorita rezultatelor de la meciurile din America, nu se mai stia care-i stelist, dinamovist etc. :)))

      Ștergere
  2. Te felicit pentru postare, Cristi! Numai gânduri bune pentru, Ilie Dumitrescu!
    Sunt paralelă cu fotbalul, clar, dar, te admir pentru că tu nu-i uiţi niciodată de oamenii importanţi care au adus faimă ţării noastre! Eşti foarte atent la evenimentele care contează cu adevărat! Felicitări! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt stelist de când mă ştiu aşa că la mulţi ani şi din partea mea!

    RăspundețiȘtergere