sâmbătă, 4 ianuarie 2014

VIDEO: Focurile de artificii din Dubai, Londra, Singapore şi Taipei. 2014

Dubai FOCURI DE ARTIFICII Londra Singapore 2014 VIDEO CLIP revelion youtube 2013 FOTO foc record mondial fireworks
Focuri de artificii, Anul Nou, DUBAI 2014 / FOTO AFP
În noaptea de Revelion, în Dubai au fost trase peste 500.000 de proiectile, din insula artificială Palm Jumeirah şi din The World, un ansamblu de 300 de insule. Dubai a intrat în Cartea Recordurilor prin aceste uimitoare focuri de artificii realizate de 200 de pirotehnişti. Vechiul record mondial a fost stabilit de Kuweit în anul 2011.
Am selectat de pe YouTube pentru această postare patru videoclipuri cu jocurile de artificii din Dubai, Londra, Singapore şi Taipei (Taiwan).

Dubai Fireworks 2014 - World Record



London Fireworks 2014 - New Year's Eve Fireworks - BBC One



Singapore Marina Bay New Year Countdown Fireworks 2014 [2 video cams]



2014 Taipei 101 New Year Fireworks 2014



Image Courtesy of Yahoo News / Photo AFP

Poate vrei să vezi şi Focurile de artificii din Sydney - click!

4 comentarii:

  1. Toate spectacolele de artificii, atât din marile metropole ale lumii cât şi de la noi din capitală şi chiar din oraşul meu, au fost foarte frumoase, Cristi. Fascinante! Încântătoare! Toate au adunat milioane de oameni la un loc, manifestându-şi la unison bucuria.
    Am vizionat videoclipurile pe care le-ai împărtăşit cu noi, toate sun fantastice, unul mai uluitor decât altul, de parcă s-ar fi organizat un concurs de artificii între state, dar cel din Dubai, era şi de aşteptat, le-a întrecut pe toate! Iar recunoştinţa pentru Cartea Recordurilor este binemeritată!
    Un week-end minunat îţi doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Datorita numarului de artificii folosite, Dubai a intrat in Cartea Recordurilor. Cel putin la fel de frumoase mi s-au parut spectacolele de artificii de Anul Nou din Londra si Sydney. Or mai fi si alte videoclipuri interesante, dar n-am apucat sa le vad pe toate. Week-end placut! :)

      Ștergere
  2. Din ultimul videoclip mi se par foarte frumoase, ca de obicei in fiecare an sunt din abundenta.

    RăspundețiȘtergere