duminică, 23 august 2015

REZUMAT VIDEO: Simona Halep - Jelena Jankovic 6-1, 6-2 (Cincinnati 2015, semifinale). Simona Halep - locul 2 în lume!

YOUTUBE REZUMAT VIDEO Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-1 6-2 Cincinnati 2015 semifinala Halep cu sarboaica Jankovici video rezumatul meciului de azi-dimineata tenis halep s-a calificat in finala turneului cincinnati open 23 august 2015 YOUTUBE VIDEO Simona Halep Jelena Jankovic 23.08.2015 semifinale america 2015 Western & Southern Open Semifinals Simona Halep vs Jelena Jankovic WTA Highlights VIDEO Simona Halep 3 WTA va juca finala de la Cincinnati împotriva Serenei Williams locul 1 WTA  duminică seară de la 22:00 ora României în direct pe TV Dolce Sport 1 cine transmite finala halep serena williams ora finalei pe dolce sport unde vedem meciul simonei halep
Simona Halep s-a calificat în finală la Cincinnati. Foto: (C) DigiSport.Ro 2015

Simona Halep, locul 3 mondial, a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovic, locul 25 WTA, în semifinalele turneului de la Cincinnati, duminică dimineaţă, 23 august 2015. Machidoanca a câştigat în două seturi, scor 6-1, 6-2, calificându-se astfel în finală, unde o va avea ca adversară pe Serena Williams, liderul mondial. Datorită acestei victorii, constănţeanca a depășit-o pe Maria Sharapova și va reveni pe locul al doilea în clasamentul WTA începând de luni.

Reacţia Simonei Halep după victoria cu Jankovic: "Zâmbesc, pentru că sunt foarte fericită să joc din nou o finală. E fantastic să joc finale două săptămâni la rând. Am luat o pauză mai lungă, dar acum sunt încrezătoare.
Cred că am făcut un joc foarte bun în această seară. Vremea a fost bună pentru tenis, publicul a fost extraordinar. A fost foarte plăcut", a declarat Halep, la interviul de pe teren, de la finalul partidei, potrivit DigiSport.Ro.

Simona Halep (3 WTA) va juca finala de la Cincinnati împotriva Serenei Williams (locul 1 WTA), duminică seară, de la ora 22:00, în direct pe Dolce Sport 1.

Felicitări, Simona Halep! Suntem mândri de tine! Mult succes în finală!

2015 Western & Southern Open Semifinals. Simona Halep vs Jelena Jankovic. WTA Highlights



by WTA (YouTube), 22 aug. 2015

Simona Halep vs Jelena Jankovic. Highlights Cincinnati Open 2015. HD VIDEO



by TENNIS BEST (YouTube), 22 aug. 2015

Sursa foto: www.digisport.ro/Sport/TENIS/simona+halep+finala+cincinnati

2 comentarii: