sâmbătă, 24 septembrie 2016

Alina Eremia - "A fost o nebunie" (DOMG remix nou 2016)

2016 Alina Eremia A fost o nebunie DOMG Remix 2016 audio youtube remix nou Alina Eremia A fost o nebunie DOMG Remix 2016 official audio youtube mediapro music romania Alina Eremia A fost o nebunie DOMG Remix new 2016
Alina Eremia - A fost o nebunie (DOMG Remix) 2016, audio/ Foto: captura YouTube

DOMG, proiectul muzical fondat de către Dorian Oswin (Ovidiu Dorin Ionescu) şi Mihai Gruia de la Mango Records, a lansat un remix nou pentru hitul "A fost o nebunie" (2015) interpretat de Alina Eremia, joi, 22 septembrie 2016, pe YouTube.
Alina Eremia a lansat melodia "A fost o nebunie" şi videoclipul oficial al cântecului în cadrul galei Media Music Awards 2015 desfăşurate la Sibiu. Piesa de dragoste a fost compusă în studiourile Mango Music de către Dorian Oswin şi Mihai Gruia, iar regia clipului îi aparţine lui Bogdan Daragiu. Versurile cântecului au fost scrise de Alina Eremia. Videoclipul oficial "A fost o nebunie", produs de MediaPro Music Romania, a depăşit 26 de milioane de vizionări pe YouTube.
Audiţie plăcută!

Alina Eremia - A fost o nebunie (DOMG Remix) 2016 Audio



Alina Eremia - A fost o nebunie (DOMG Remix)
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2016
by MediaProMusic (YouTube), 22 sept. 2016

Sursa foto (Photo Courtesy), Alina Eremia - A fost o nebunie (DOMG remix 2016): MediaPro Music (captura YouTube/ScreenShot)

Un comentariu:

  1. E misto de tot remixul scos de DOMG pentru melodia scoasa de Alina Eremia - A fost o nebunie !! superr e noul remix la piesa Alinei Eremia - A fost o nebunie !

    RăspundețiȘtergere