joi, 10 noiembrie 2016

Mellina - "Ce-o fi, o fi" (melodie nouă, piesă oficială, single nou, 2016)

2016 Mellina Ce-o fi o fi melodie noua Mellina - Ce-o fi, o fi piesa noua single Mellina - Ce-o fi, o fi official audio youtube Mellina - Ce-o fi, o fi ultima melodie mellina 2016 cea mai noua piesa mellina 2016 melodii noi mellina noul hit Mellina - Ce-o fi, o fi ultimul single noul cantec Mellina - Ce-o fi, o fi mango records cat music romania
Mellina - Ce-o fi, o fi (piesa noua, single oficial, audio, new song 2016)/ Foto Facebook Mellina Official

Mellina a lansat oficial o nouă melodie, "Ce-o fi, o fi", în format audio pe YouTube miercuri, 9 noiembrie 2016. Piesa de dragoste "Ce-o fi, o fi" este produsă de către DOMG (Mango Music) pentru Cat Music Romania. Muzica şi versurile noului single sunt compuse de Mihai Gruia şi Dorian Oswin, fondatorii proiectului DOMG, în colaborare cu Mellina, Mădălina Dumitru pe numele ei real.
"Piesa vorbeste despre ultima sansa pe care o dai persoanei iubite, care a gresit de nenumarate ori si de la care nu mai ai foarte multe asteptari, dar totusi mai dai o ultima incercare… ce o fi, o fi. Sunt sigura ca multi oameni se vor regasi in versurile piesei, cum si eu ma regasesc, pentru ca noi toti am dat sanse peste sanse persoanelor iubite, in speranta ca lucrurile se vor derula diferit", a spus Mellina despre noul cântec, potrivit site-ului www.catmusic.ro.
Cu siguranţă, "Ce-o fi, o fi" va deveni repede unul dintre hiturile româneşti ale anului 2016 şi merită să beneficieze de un videoclip oficial pe măsură.
Audiţie plăcută!

Mellina - Ce-o fi, o fi (Official Single) New Song 2016



Mellina - Ce-o fi, o fi (Official Audio, New Song 2016) by Cat Music Romania
Muzica si text: DOMG (Mihai Gruia, Dorian Oswin) & Mellina
Produced by DOMG
Photo credit & artwork by Marooni
Make-up : Malvina Make-up Artist
Outfit: Zocs
by Cat Music (YouTube), 9 nov. 2016

Click pe link dacă vrei să vezi şi MELODIE NOUĂ: Mellina - "Minciuna mă omoară", VERSURI, SINGLE NOU (2016), VIDEOCLIP!

Detalii despre piesa noua gasiti aici: www.catmusic.ro/news/mellina-lanseaza-single-ul-ce-o-fi-o-fi/.

Sursa foto (Photo Courtesy), postarea despre cea mai noua melodie lansata de Mellina - Ce-o fi, o fi (single nou, official audio, new song 2016): Mellina Official (Facebook) - www.facebook.com/MellinaOfficial/.

Un comentariu: