vineri, 25 noiembrie 2016

REZUMAT VIDEO GOLURI: Steaua - Osmanlispor 2-1 (UEFA Europa League, 24 noiembrie 2016)

2016  Steaua Osmanlispor 2-1 rezumat video goluri 24 noiembrie 2016 rezumat Steaua Bucuresti vs Osmanlispor 2-1 youtube highlights goals Steaua vs Osmanlispor rezumatul meciului de aseara Steaua Osmanlispor video rezumatul partidei  Steaua Bucuresti vs Osmanlispor 2-1 golurile partidei  Steaua - Osmanlispor 2-1 momcilovici golul lui tamas  Steaua - Osmanlispor 2-1
Steaua - Osmanlispor 2-1, UEFA Europa League, Bucuresti, Arena Nationala, 24.11.2016/ Foto Facebook FC Steaua Bucuresti

Echipa de fotbal Steaua Bucureşti a învins-o pe Osmanlispor, scor 2-1, într-un meci al grupei L din UEFA Europa League disputat joi seară, 24 noiembrie 2016, pe Arena Naţională din Capitală.
Momcilovic şi Tamaş au marcat pentru roş-albaştri în minutele 68 şi 86, iar Badou Ndiaye a inscris golul oaspeţilor în minutul 30 al partidei.

Steaua - Osmanlispor 2-1 | REZUMAT VIDEO | 24.11.2016



Steaua - Osmanlispor 2-1 REZUMAT COMPLET, GOLURI 24.11.2016 / Steaua vs Osmanlispor resumen highlights all goals by Sports4you (YouTube), 24 nov. 2016

FC STEAUA - OSMANLISPOR FK 2-1

FC Steaua Bucuresti a obtinut, joi seara, prima victorie din acest sezon al UEFA Europa League, impotriva celor de la Osmanlispor si amana soarta calificarii in primavara europeana pentru ultima etapa a grupei, pe care o va disputa pe terenul lui Villarreal CF.
Echipa lui Raul Rusescu a deschis scorul in minutul 30, prin Badou Ndiaye, care l-a invins pe Nita cu un sut din interiorul careului. Oaspetii au dominat prima parte a jocului si si-au creat mai multe oportunitati de a inscrie, in ciuda faptului ca arbitrul italian Paolo Mazzoleni nu a acordat o lovitura de pedeapsa pentru Steaua, in urma unui hent clar al lui Curuksu.
Laurentiu Reghecampf a mutat ofensiv la pauza, introducandu-i pe Bourceanu si Golubovic in locul lui Pintilii, respectiv Enache, iar jocul ros-albastrilor s-a schimbat radical. Acestia au inceput sa preseze in mod constant poarta lui Karcemarskas, lovindu-se din nou de refuzul arbitrului de a acorda penalty in urma unui nou hent in careu al oaspetilor. Dovada revirimentului a fost facuta in minutul 68, atunci cand Momcilovic a impins mingea in poarta dupa o lovitura libera batuta excelent de catre Boldrin. Tot brazilianul a batut excelent o lovitura libera in minutul 86, atunci cand Tamas a trimis mingea in plasa cu o lovitura de cap, inchizand tabela si aducand, astfel, prima victorie a Stelei in grupele unei competitii europene dupa o pauza de doi ani.
In conditiile in care FC Zürich si Villarreal CF au remizat, scor 1-1, grupa este condusa de catre Osmanlispor, cu 7 puncte, turcii fiind urmati de spanioli, ros-albastri si elvetieni, care au cate 6 puncte. Astfel, ultima etapa poate aduce calificarea pentru oricare dintre cele 4 echipe, aceasta fiind, probabil, cea mai stransa grupa din UEFA Europa League in acest moment.
In alta ordine de idei, partida a fost precedata de un moment de reculegere in memoria fostului mare fotbalist Daniel Prodan, care s-a stins din viata saptamana trecuta, la varsta de 44 de ani.
FC Steaua Bucuresti le multumeste celor aproximativ 6.500 de suporteri prezenti pe National Arena si ii asteapta in numar mai mare la urmatoarele partide!

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:
FC STEAUA - OSMANLISPOR FK 2-1 (0-1)
Au marcat: Momcilovic 68, Tamas 56/ Ndiaye 30
FC Steaua: Steaua: Nita - Tamas, Moke, Alin Tosca, Momcilovic - Pintilii (Bourceanu 46'), Sulley Muniru (Achim 63') - Enache (Golubovici), Boldrin, Amorim - Adrian Popa.
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Osmanlispor: Karcemarskas – Vrsajevic (Bayir 75'), Curuksu, Prochazka, Pinto – Maher (Lawal 61'), Cagiran – Delarge (Kilicaslan 69'), Ndiaye, Regatin – Raul Rusescu.
Antrenor: Mustafa Akcay
Cartonase galbene: Sulley Muniru 57', Adrian Popa 90', Nita 90+3' / Maher 49', Cagiran 63', Delarge 67', Pinto 86'
Arbtri: Paolo Silvio Mazzoleni, Alessandro Giallatini, Filippo Meli; aditionali: Marco Guida, Massimiliano Irrati; rezerva: Riccardo Di Fiore (toti din Italia)
Observatori: Stefan Messner (Austria), Vladislav Khodeev (Rusia)

Sursa foto si info: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Steaua a jucat excelent in repriza a doua cu Osmanlispor si a castigat meritat meciul cu rezultatul final 2-1. :)

      Ștergere