marți, 27 noiembrie 2018

MELODIE NOUĂ: Randi - ”Frumusețea care minte” (2018). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Randi a lansat o melodie nouă, ”Frumusețea care minte”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marți, 27 noiembrie 2018. Piesa ”Frumusețea care minte” (Randi) este compusă de Randi (Andrei Ropcea), orchestrată de Randi și Alin Ciprian Ilieș, fiind produsă de Famous Production. Regia videoclipului noului single ”Frumusețea care minte” (Randi) îi aparține lui Bogdan Daragiu.
”În noua mea piesă, #FrumuseteaCareMinte, vorbesc despre frumusețe și ce înseamnă pentru mine. Mi-aș dori ca piesa aceasta să schimbe ceva în sufletul unora dintre cei care o ascultă. Să îi facă să realizeze că frumusetea reprezintă mult mai mult decât un chip perfect, că înseamnă de fapt imperfecțiune și că fiecare om este frumos în felul sau. Fiecare ar trebui să se accepte pe sine așa cum este si să vadă adevarata sa frumusețe, care nu este la vedere, ci este o vibrație a sufletului.”, a scris Randi pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării cântecului ”Frumusețea care minte”. Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: RANDI - Frumusețea care minte (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Randi - Frumusețea care minte | Official Music Video by Famous Production
Mix/master: Sandor Biro
(C)&(P) 2018 Famous Production
Facebook Randi: https://www.facebook.com/Randimusic
Instagram Randi: https://www.instagram.com/randi.music/
Booking: Bogdan Niță - bogdan@forward.ro / (+4) 0751.144.109
Cristi Ochiu - (+4) 0746.224.499
(C)&(P) 2018 Famous Production
by Famous Production (YouTube), 27 nov. 2018

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODIE NOUĂ: Randi - ”Ce te-aș mai” (2018), VIDEOCLIP NOU, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE!

2 comentarii: