miercuri, 4 martie 2020

MELODIE NOUĂ: Andreea Bălan - „Inimă de fier” (2020). VIDEOCLIP NOU, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE

Andreea Bălan a lansat o melodie nouă, „Inimă de fier”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube miercuri, 4 martie 2020. Piesa „Inimă de fier” (Andreea Bălan) este compusă de Ionuț (Papu) Bacula și Vlad Manolache, membri ai trupei Zero. Vlad Roșca și Roxana Paulică au regizat și produs videoclipul noului single „Inimă de fier” (Andreea Bălan).
„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de a doua minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci, m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru, iar iubirea celor dragi, este cea mai de preț comoară. Azi, de ziua Clăriței, ofer publiculului «Inimă de fier», o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe, ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… Iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit”, a declarat Andreea Bălan pentru site-ul oficial Cat Music. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ANDREEA BALAN - INIMA DE FIER (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONGPiesa noua 2020: ANDREEA BALAN - INIMA DE FIER (Clip oficial)
TikTok: andreeabalanofficial
Booking Madalina Nicolai: 0745 333 111
by Andreea Balan (YouTube), 3 mar. 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu