marți, 10 octombrie 2017

MELODIE NOUĂ: Smiley - "Pierdut printre femei" (2017). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL, PIESA A OPTA DIN SERIA #SMILEY10!

Smiley a lansat o nouă melodie, "Pierdut printre femei", și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marți, 10 octombrie 2017. Piesa nouă a lui Smiley - "Pierdut printre femei" este produsă de HaHaHa Production şi lansată alături de Cat Music Romania. Muzica a fost compusă de Andrei Maria (Smiley), Florin Boka, Vlad Popescu, Șerban Cazan, Jean Gavril, Marius Pop, Lucian Nagy și Dorian Micu, iar versurile noului single "Pierdut printre femei" au fost scrise de Andrei Maria (Smiley), Alexandru Stancu, Dorian Micu și Jean Gavril. Regia videoclipului piesei "Pierdut printre femei" îi aparține lui Anton Sandu (SAN).
Cu ocazia împlinirii a zece ani de carieră solo, Smiley lansează zece piese însoţite de videoclipuri noi. În fiecare lună pe data de 10, Smiley va prezenta un nou single pe canalul său oficial de YouTube.
Cântecul "Pierdut printre femei" face parte din seria #Smiley10 a artistului român ca și melodia "Flori de plastic", piesa "De unde vii la ora asta?", cântecul "Domnu' Smiley", noul single "Să-mi fie vară", melodia "Rara" (Smiley feat. Juno), piesa "O altă ea" și cântecul "Ce mă fac cu tine de azi?" (Smiley feat. Guess Who).
Pe 1 iunie 2017, în cadrul unui concert extraordinar la Arenele Romane din Bucureşti, Smiley a aniversat împlinirea a zece ani de carieră solo alături de fani şi invitaţi speciali.
Vizionare plăcută!

PIESĂ ORIGINALĂ, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Smiley - Pierdut printre femei (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONG



Smiley lanseaza „Pierdut printre femei”, a opta piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.
Smiley online:
https://www.facebook.com/smileyonline
https://twitter.com/smiley_omul
https://www.youtube.com/user/smileyomul
http://smiley.ro/
by Smiley (YouTube), 10 oct. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu