sâmbătă, 6 octombrie 2012

FRANK SINATRA - MY WAY. Cover-ul zilei - 29

"Comme d'habitude" a fost compus în anul 1967 de Claude François şi Jacques Revaux, versurile fiind scrise de Claude François şi Gilles Thibault.

Claude François - Comme d'habitude



Paul Anka a ascultat cântecul interpretat de Claude François în timpul unei vacanţe petrecute în sudul Franţei şi a mers imediat la Paris pentru a negocia cumpărarea drepturilor de autor ale melodiei.

Întors la New York, Anka a schimbat versurile şi a modificat subtil structura melodică, propunându-i lui Frank Sinatra să cânte piesa intitulată "My Way".



Frank Sinatra a lansat "My Way" în anul 1969 împreună cu albumul cu acelaşi nume.

Frank Sinatra - My Way



Au înregistrat cover-uri ale acestei piese printre alţii Elvis Presley, Nina Simone, Tom Jones, Andy Williams, Shirley Bassey sau Robbie Williams.

Elvis Presley - My Way



Robbie Williams - My Way

10 comentarii:

  1. Poate sunt subiectiv, cred ca varianta "My Way" a avut si înca are o viata mai lunga. Nu m-am omorât niciodata dupa Clo-Clo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Dan: Ai dreptate, dar avand in vedere ca este unul din compozitorii si textierii cantecului original, trebuia mentionat obligatoriu. :)

      Ștergere
  2. Ca să vezi ! Habar n-aveam care e originea acestui minunat cântec. Mie îmi place mult de tot în interpretarea lui Andy Williams.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Zina: Si eu am aflat recent cand m-am documentat pentru aceasta postare. :)

      Ștergere
  3. Mi-a placut cel mai mult cum l-a cantat Pavarotti cu Sinatra!
    Zi minunata!

    RăspundețiȘtergere