vineri, 4 ianuarie 2013

Cum îţi poţi hrăni pisica sau câinele prin telefonCum îţi poţi hrăni pisica sau câinele prin telefon: Invenţia inedită care te anunţă pe Facebook când a mâncat animalul tău - FOTO, VIDEO

Invenţia neobişnuită a unui american le permite stăpânilor de animale să îşi hrănească prietenii necuvântători atunci când sunt plecaţi de acasă prin simpla folosire a telefonului, oferind în acelaşi timp informaţii despre starea animalului prin Facebook sau Twitter, informează Mediafax.

Carlos Herrera, din Los Angeles, California, a inventat dispozitivul care hrăneşte animalele de companie pe care utilizatorii îl pot controla cu smartphone-ul pentru a se asigura că acestea nu pierd nicio masă, scrie Daily Mail.

Aparatul nu numai că oferă mâncare, fie după un program stabilit, fie prin comandă prin telefon, dar monitorizează, de asemenea, sănătatea animalului şi trimite alerte prin intermediul Twitter sau Facebook.

Telefonul mobil va primi un mesaj text, un e-mail sau un mesaj pe una dintre cele două reţele de socializare care informează privind momentele în care animalul începe şi termină de mâncat şi chiar cantitatea pe care o consumă.

Maşinăria, denumită "Pintofeed", foloseşte informaţiile pe care le colectează pentru crearea unui orar de hrănire şi monitorizează consumul de mâncare şi obiceiurile nutriţionale.

Articol integral pe mediafax.ro.Sursa foto: Daily Mail

Pintofeed- Feed your pet from your phonePintofeed - Feeding Pets via your Smartphone HD by PIXEL PLANET (YouTube)

22 de comentarii:

 1. Iubitorii de animale sunt din ce in ce mai ingeniosi, dar totodata acestia sunt mai afectivi cu ele, decat pot fi rudele pentru un om obisnuit. Asta ar trebui sa ne puna pe ganduri.
  O seara buna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu mi se pare... Modul de comportare cu rudele depinde de educatia fiecaruia primita acasa, in familie, dupa opinia mea. O seara placuta!

   Ștergere
 2. Ei da, în curând o să ajungem să ne mângâiem animalul prin intermediul telefonului...

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesanta ideea...dar ce te faci cand a fost invatat cu prezenta permanenta a unei persoane si apoi ramane singur si plange toate ziua... :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trebuie incercate diverse metode, sa aiba jucarii la dispozitie care sa-i distraga atentia... Poate se rezolva.

   Ștergere
 4. E grozava aceasta inventie, Cristi. Imi place mult de tot!
  Sunt situatii cand, chiar nu-ti poti duce animalul de companie cu tine, iar aceasta inventie, atat de utila, este binevenita!
  Mare iubitor de animale si grijuliu totodata, cred ca este inventatorul!
  O seara minunata iti doresc, Cristi! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Bine spus "câinele sau pisica"! Mai poti sa-l întarâti pe unul sa-l manânce pe celalalt!

  RăspundețiȘtergere
 6. Mda... Un mod ”uman” de a-i abandona toată ziua. În curând: varianta pentru copii și pentru bătrâni...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In SUA foarte multi au 2 servicii, ajung tarziu acasa. Pentru ei este utila aceasta aplicatie.

   Ștergere
 7. Poate nu ar trebui să-și ia animale, Cristi, dacă sunt atât de ocupați. Animalele au nevoie și ele de plimbare, de joacă, de socializare, nu numai de mâncare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate. Stiu ce presupune cresterea, ingrijirea si tratarea unui animal.

   Ștergere
 8. Sper că nu a fost cu supărare ! Am avut câini toată viața (și avem și acum), de aceea mi-am susținut așa de insistent părerea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu-i nicio problema, Zina! Eu doar am prezentat o inventie interesanta si utila.

   Ștergere