joi, 10 ianuarie 2013

Rod Stewart. Aniversarea zilei

Rod Stewart
Rod Stewart, marele cântăreţ şi compozitor britanic, îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Roderick David "Rod" Stewart împlineşte şaizeci şi opt de ani.

Rod Stewart se numără printre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile.

Rod Stewart - Have You Ever Seen The RainRod Stewart - Fooled Around And Fell In LoveRod Stewart - I've Got You Under My SkinRod Stewart - When I Need YouRod Stewart - Dock Of The Bay (Live 1984)Rod Stewart - Rhythm of my heart (Live TV 1990) HDSursa foto: Wikimedia Commons

14 comentarii:

 1. azi mi-ai luat-o înainte :) . şi dacă tot mi-ai luat-o înainte, eu voi sărbători pe altcineva în colţul meu ceva mai încolo, ori poate nici nu oi sărbători pe nemini, văd eu. iar ţie îţi las asta:
  http://www.youtube.com/watch?v=zW2-_01i48w

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, Călin! Imi place si Sailing. Astept sa vad pe cine sarbatoresti astazi. :)

   Ștergere
 2. I am sailing, i am saaaaaailing... to be near you , to be freeee. Iar am dat pe la tine, iar cant! :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Nora: Ha, ha! Tocmai ii raspundeam lui Călin referitor la Sailing. :)

   Ștergere
 3. Excelente melodiile pe care le-ai ales, Cristi! Imi place foarte foarte mult, vocea lui, Rod Stewart. Am ascultat cu multa placere toate melodiile. Multumesc mult.
  Uite, Cristi, m-a surprinsa placut, sa descopar ca si Rod Stewart, a preluat melodia "When I Need You", melodia pe care am ascultat-o, pe drum, la intoarcerea spre casa, in interpretare lui, Leo Sayer... n-am stiut pana acum ca este un caver!
  O seara minunata iti doresc, Cristi! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Versiunea originala a fost lansata de altcineva, apoi a devenit un hit datorita lui Sayer. E o idee buna pentru o postare viitoare. O seara placuta, Stefania! :)

   Ștergere
 4. nici nu se putea mai bine!!! e relaxarea perfecta de seara. sa stii ca am ajuns la tine de la calin, a fost un gentelman si ne-a timis la tine, a recunoscut ca i-ai luat-o inainte :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este el de obicei. Am avut mai mult timp la dispozitie azi... Bun venit pe aici, Carolina! :)

   Ștergere
 5. E bine sa vezi pe net ca mai sunt persoane care apreciaza valori adevarate cum este Rod Stewart si nu apar articole doar despre ziua pitipoacei X .Bravo

  RăspundețiȘtergere
 6. O voce inconfundabilă și inimitabilă. Să fie sănătos și să cânte încă mulți ani de acum încolo !

  RăspundețiȘtergere