luni, 13 mai 2013

Ştefan Bănică ft. Pacha Man - Alerg printre stele. VIDEOCLIP NOU

STEFAN BANICA feat. PACHA MAN - "ALERG PRINTRE STELE"
Ştefan Bănică Jr. a lansat astăzi oficial la emisiunea Happy Hour de la Pro TV videoclipul pentru melodia "Alerg printre stele".

"Alerg printre stele" este o colaborare inedită între Ştefan Banică şi Pacha Man. Este al 4-lea single promovat de pe al 14-lea album de autor Ştefan Bănică - "Altceva", lansat în octombrie 2012. - Stefan Banica (YouTube)

Ştefan Bănică ft. Pacha Man - Alerg printre stele (official video)



Sursa imagine: Ştefan Bănică (Facebook)

13 comentarii:

  1. \Banica incet-incet sa se pensioneze...

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbă melodia, Cristi.
    Am ascultat-o de dimineaţă, din pură întâmplare, când a fost lansată la un post de radio, în Desteptarea şi eram convinsă că o pot asculta în tihnă, aici, la tine! Mulţumesc!
    O seară superbă îţi doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Single-ul a fost lansat la Europa FM. O seara placuta! :)

      Ștergere
  3. Destul de dragutica. sincer nu sunt fan al genului asta de feat, dar Banica salveaza situatia :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut melodia lui Stefan Banica, iar videoclipul este bine realizat. :)

      Ștergere
  4. Mh... Stefan Banica a cantat cantece cu mult mai bune. Videoclipul e bun, dar conteaza mai putin, aici e vorba despre muzica...
    Sper sa nu te supere comentariul meu, am vazut ca ti-a placut melodia, dar gusturile, ca si parerile, pot diferi, fara sa ne suparam pentru asta, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru orice cantaret e greu sa scoata hituri pe banda rulanta. Depinde mult de echipa cu care lucreaza. :)

      Ștergere
  5. Aici iti dau dreptate, nu depinde doar de el.
    Imi place ca nu uiti muzica romaneasca.
    Seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  6. Asi face reclama ? Ce crede ca nu stiu coardele ca-i ...liber ? Sau face asta in necazul " zanei " ? Melodia-i slabuta , videoclipul la fel ...fara suparare si chiar...putin anost si textul si videoclipul respectiv daca vrei .Fireste asta nu-i scade cu nimic din talent lui Banica Jr. chiar daca si-a bagat nasul unde nu trebuia : in muzica cu accente ...."de cartier" . Ce canta el inainte vreme era totusi muzica anilor ...'50-'60'....'90 adica rock si nu numai , iar acest gen de muzica este totusi muzica culta , muzica grea frate ...adica nu pentru orice mitocan . Sper ca nu te-a suparat comentariul meu .Asta-i parerea mea : trebuia sa ramana la muzica care l-a consacrat ! Repet aceasta-i doar parerea meai si nu-i necesar sa te impiedici in ea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea sa se adreseze si unui public mai tanar, probabil.

      Ștergere
    2. Publicul tanar , publicul lui tanar, al apreciaza pentru melodiile serioase , pentru muzica culta de care-ti pomeneam mai inainte si nu pentru...facaturi !Dupa asta ...vorba lui " raul rual ": incet , incet ...sa se pensioneze !Inca o data , sper ca nu te-am suparat comentand la adresa lui Banica jr. caruia stiu ca-i apreciezi creatiile muzicale , creatii pe care , inclusiv eu { un adversar declarat al impersonatorilor }le apreciez la justa valoare .

      Ștergere