vineri, 10 octombrie 2014

Cum să găteşti corect sarmale. Cea mai bună reţetă

Cum să găteşti cele mai bune sarmale? Iată răspunsul!

cum sa gatesti cele mai bune sarmale corect reteta cea mai buna amuzanta haios sarmale gatite carne orez frunze de varza palinca pahare bancuri amuzante reteta sarmale bancurile zilei cum sa faci sarmale bune gustoase cum sa gatesti corect

Sursa: ProFM Romania (Facebook) - www.facebook.com/profm.ro

10 comentarii:

  1. o reteta cu care, fara doar si poate, nu ai cum sa dai gres :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja de pe la punctul 6 incolo....palinca-si spune cuvantul ! Excelent " mod " de a gatiii sarmalele Cristii : sa ne traiesti coane !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa traiesti! Imi pare bine ca ti-a placut reteta! :)))

      Ștergere
  3. Unchiul meu spunea că dacă nu poţi, bea lapte.

    Aşa că eu văd la lucrătura asta un şpriţ lejer de vară şi o palincă undeva pe la sfărşit, înainte de a ieşi sarmalele din cuptor.
    Poftă bună! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu un pahar de vin rosu de toamna, facut la ţară, la sfarsit ar fi excelente! Pofta buna! :)))

      Ștergere
  4. O reteta mai mult decat buna, benefica! pentru corp si suflet... :D

    RăspundețiȘtergere
  5. superba reteta :))) Nici nu trebuie sa fii bun bucatar, trebuie doar sa ai antrenament la palinca :)))

    RăspundețiȘtergere