vineri, 31 octombrie 2014

REZUMAT VIDEO GOLURI. Steaua - Dinamo Bucureşti, 3-0. 31.10.2014 (Liga 1, etapa 13)

REZUMAT VIDEO GOLURI Steaua Bucuresti Dinamo Buc 3-0 31.10.2014 vineri octombrie YOUTUBE Rezumatul complet partidei Steaua - Dinamo Bucuresti Liga 1 etapa 13 toate golurile Stelei meciul cu Dinamo Szukala Papp Keseru
Szukala a marcat primul gol al Stelei cu o lovitură de cap (Steaua - Dinamo, 3-0)

Steaua a învins pe Dinamo cu scorul de 3-0, prin golurile lui Szukala (min. 45), Papp (min. 78) şi Keşeru (min. 80), în meciul disputat vineri, 31 octombrie 2014, contând pentru etapa a 13-a din Liga Întâi.

Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti, 3-0. Rezumat video. Goluri. 31.10.2014


Steaua Bucuresti 3-0 Dinamo Bucuresti 31/10/2014 Rezumat by FCSB Fans
de la Vremaroiu Alin (YouTube), 31 octombrie 2014

STEAUA - DINAMO 3-0

Campionii Romaniei s-au impus la scor de neprezentare in Derby si au ajuns la doua victorii in plus fata de Dinamo in confruntarile all-time dintre cele doua mari rivale.

Lukasz Szukala a deschis scorul in minutele de prelungire ale primei reprize cu o lovitura de cap "specialitatea casei", dupa o lovitura libera executata excelent de catre Lucian Sanmartean. Polonezul mai avusese doua incercari similare, insa a avut nevoie de o a treia pentru a-si regla tirul si pentru a inscrie inca o data in Derby. Lukasz si colegii sai i-au dedicat golul care a modificat tabela lui Raul Rusescu, golgeterul UEFA Europa League care va fi operat martea viitoare, ca urmare a atacului violent al lui Gabriel Muresan, de la ASA Targu-Mures, din etapa trecuta.

Desi prima repriza a parut echilibrata, oaspetii avand sansa lor de a profita in unele momente, elevii lui Constantin Galca au intrat mai motivati dupa pauza si au parafat o victorie superba, care arata diferenta dintre cele doua echipe momentan. Paul Papp (minutul 78) si Claudiu Keseru (minutul 80) au punctat pentru succesul care i-a adus cu picioarele pe pamant pe dinamovisti, amagiti cu impresia ca reusisera sa faca fata tavalugului ros-albastru pana in acel moment.

A fost si un Derby al suporterilor, ca de obicei, cele doua galerii intrecandu-se in coregrafii, mesaje si torte care fac deliciul oricarui ultras. FC Steaua Bucuresti le multumeste celor aproape 40.000 de suporteri prezenti pe National Arena pentru spectacolul reusit pe care l-au facut si care i-a ajutat pe jucatorii nostri sa obtina o noua victorie categorica impotriva celor de la Dinamo.

Victoria de vineri seara le-a fost dedicata lui Raul Rusescu si Gabriel Iancu, cei doi urmand sa lipseasca o perioada mai lunga de timp din cauza accidentarilor.

In alta ordine de idei, clubul nostru a prezentat, la pauza meciului, toate grupele de copii si juniori ale Stelei, care au fost sprijinite logistic de club cu ajutorul partenerilor de la City Insurance si Nike si se mandresc, in prezent, cu cea mai moderna tinuta de antrenament, joc si prezentare din Romania. Vom reveni asupra acestui subiect intr-o stire viitoare.

Campionii au primit liber pana luni dimineata, cand se vor reuni la stadion pentru a pregati deplasarea din Portugalia, acolo unde o vor intalni pe Rio Ave joi, intr-o partida contand pentru UEFA Europa League.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei cu Dinamo:

FC Steaua: Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, L. Filip - Prepelita, Sanmartean (Breeveld '77) - Ad. Popa (Stanciu '88), Chipciu, Cr. Tanase - Keseru (Bourceanu '83).

Antrenor: Constantin Galca

FC Dinamo: Marc - Fai, Nedelcearu, Cordos, Grecu - Barboianu, Boubacar (Gavrila '75) - V. Lazar (Petre '89), C. Matei (Rotariu '63), M. Alexe - Bilinski.

Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonase galbene: Sanmartean '65, Bourceanu '90+1 / Lazar '44, Nedelcearu '45+2

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat la cele doua linii de Sebastian Gheorghe si Vasile Marinescu, în timp ce Dragos Istrate a fost rezerva.

Observatori au fost Mircea Calin (LPF) si Alexandru Deaconu (FRF).

Sursa: FC Steaua Bucureşti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

6 comentarii:

  1. steaua a marcat 3 goluri foarte frumoase cu dinamo

    RăspundețiȘtergere
  2. wow! asta da rezultat! cu Dinamo 3-0 :)) imi creste inima :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dinamo nu mai este ce a fost inainte. :))

      P.S. Eu am setat NU la comentarii, la "Afisarea verificarilor pe baza de cuvinte", de cand am inceput bloggingul.
      Imi spui te rog daca iti apare vreun cod de verificare inainte sa postezi comentariul?
      Multumesc. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Ma asteptam sa bata Steaua in partida cu Dinamo, dar credeam ca va fi un scor mai strans. Chiar 3-0 nu credeam ca va fi! :))

      Ștergere