duminică, 12 octombrie 2014

REZUMAT VIDEO GOLURI. România - Ungaria, 1-1 (11.10.2014)

REZUMAT VIDEO GOLURI Romania Ungaria 1-1 11 octombrie 2014 Rusescu Arena Nationala Bucuresti YOUTUBE Sanmartean rezumatul partidei Romania Ungaria sambata 11.10.2014 Euro 2016 preliminarii CE Romania vs Ungaria Bucuresti
Rusescu şi Gardoş (foto: Facebook, România - Ungaria, 11.10.2014)

Tricolorii nu trec de Ungaria la Bucureşti: 1-1 pe Arena Naţională

Meciul de fotbal România-Ungaria a fost transmis în direct pe TVR 1, TVR HD şi pe TVR + şi LIVETEXT pe ştiriletvr.ro. Partida din grupa F contează pentru calificarea la Euro 2016.
Naţionala de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul împotriva Ungariei susţinut sâmbătă pe Arena Naţională, în etapa a doua a grupei F, din preliminariile Euro-2016.
Cele două goluri ale partidei au fost marcate de Rusescu în minutul 44 şi de Dzsudzsak, în minutul 82, informează stiri.tvr.ro.

Sânmărtean a trimis o pasă de 25 de metri spre Raţ, peste fundaşul József Varga, fundaşul român a preluat, după care a centrat pe jos. Chipciu, aflat la prima bară, a lăsat mingea să treacă, iar Rusescu, venit din linia a doua, a reluat de la zece metri în poarta lui Gabor Kiraly. Este prima reuşită pentru Raul Rusescu în tricoul echipei Naţionale, la cea de-a a şasea prezenţă
În minutul 82, Dzsudzsak a transformat o lovitură liberă de la 24 de metri în stânga lui Tătăruşanu şi Ungaria a reuşit astfel egalarea.

"Am avut jocul în mână, am controlat mare partea a partidei. Era aproape obligatoriu să marcăm al doilea gol pentru a nu avea emotii. Nu am reuşit acest lucru, în schimb am luat un gol la un fault inexistent. Micile detalii te costă. Era chiar să primim şi cel de -al doilea gol după ce am fost egalaţi. E un scor de egalitate, nu ne dezavantajează foarte mult, dar să spunem că acum ne-am complicat viaţa. Sper să pregătim meciul următor foarte bine si să câştigăm la Helsinki. Dacă reuşim asta, nu va fi o problemă scorul din seara asta", a declarat selecţionerul Victor Piţurcă după meci, în exclusivitate pentru TVR.
"Capul sus şi pregătiţi pentru Helsinki!", a conchis antrenorul Naţionalei, care a apreciat faptul că publicul a susţinut echipa.

Vezi mai mult, inclusiv rezumatul video al meciului, pe Ştirile TVR.ro.

Romania vs Ungaria 1-1, 11/10/2014. Goluri (Goals) & Highlights HD | EURO 2016 Qualification


YouTube

Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României - Pagina oficială - www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

4 comentarii:

  1. Pacat ca s-a terminat la egalitate meciul Romania - Ungaria. Am pierdut 2 puncte importante in cursa de calificare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă Naţionala de fotbal a României, a făcut spectacol la acest meci, sunt câştigători. Au gâştigat inimile tuturor spectatorilor şi telespectatorilor. Şi acesta este un câştig foarte important! E adevărat că punctele contează!
    O nouă săptămână rodnică şi numai bucurii îţi doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, la fel! Nationala a facut spectacol numai in prima repriza. :)

      Ștergere