vineri, 7 noiembrie 2014

REZUMAT VIDEO. Rio Ave - Steaua, 2-2. Europa League (06.11.2014)

REZUMAT VIDEO GOLURI Rio Ave Steaua 2-2 06.11.2014 noiembrie joi Europa League YOUTUBE rezumatul meciului Rio Ave Steaua Bucuresti 2-2  toate golurile partidei Stelei Keseru Filip video aseara scor 2-2 Rio Ave Steaua Bucharest Goals and Highlights YOUTUBE
Rio Ave - Steaua Bucureşti, 2-2 (UEFA Europa League, 6 noiembrie 2014) / foto: Facebook

RIO AVE - FC STEAUA 2-2

Campionii Romaniei au smuls un rezultat de egalitate in Portugalia, scor 2-2, pe terenul celor de la Rio Ave, intr-o partida dificila, disputata in conditii speciale.
Lucian Filip a fost omul meciului, oferind un assist la golul de 1-1 inscris de Keseru si marcand golul de 2-2 in al treilea minut de prelungiri. Partida din Vila do Conde a fost marcata de terenul de foarte proasta calitate si de conditiile meteorologice dificile, marcate de vantul puternic si ploaia abundenta din Portugalia. Lusitanii au condus in doua randuri, punctand de doua ori prin Diego Lopes.

Rezultatul de egalitate obtinut in Portugalia o plaseaza pe Steaua pe al doilea loc in grupa, cu 7 puncte, la doua in urma liderului Dinamo Kiev, care s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Aalborg BK, danezii acumuland, pana in a patra etapa, sase puncte. Campionii Romaniei vor juca, in mare parte, calificarea in primavara europeana la Aalborg, acolo unde sunt obligati sa castige pentru a-si asigura matematic prezenta in saisprezecimile UEFA Europa League.

In alta ordine de idei, Andrei Prepelita si Lukasz Szukala nu vor putea fi utilizati in Danemarca, din cauza unor suspendari survenite in urma cumulului de cartonase galbene.
Stelistii vor reveni vineri seara, in jurul orei 21:00, la Bucuresti, acolo unde se vor pregati pentru partida de la Chiajna, din etapa a 14-a a Ligii 1.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei cu Rio Ave:
Rio Ave: Ederson - Nuno Lopes, Marcelo, Prince, Tiago Pinto - Wakaso, Tarantini - Ukra, Diego Lopes (Vilas Boas '80), Del Valle (Bressan '59) - Esmael Goncalves (Ahmed Hassan '68).
Antrenor: Pedro Martins.
FC Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Filip - Prepelita, Sanmartean - Ad. Popa (Bourceanu '75), Chipciu, Tanase - Keseru.
Antrenor: Constantin Galca.
Cartonase galbene: Wakaso '41, Prince '47, '90+2 / Keseru '63, Prepelita '65, Szukala '72, Papp '76.
Cartonas rosu: Prince '90+2.
Arbitri: Marcin Borski (central) - Rafal Rostkowski, Tomasz Listkiewicz (asistenti) - Tomasz Musial, Bartosz Frankowski (asistenti suplimentari) - Krzysztof Myrmus (rezerva) - toti Polonia.

Sursa: FC Steaua Bucureşti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

Rio Ave 2-2 Steaua Bucharest. Goals & Highlights. Europa League 2014/2015 06.11.2014


VIDEO Rio Ave 2-2 Steaua Bucharest - Europa League 2014/2015
YouTube, marţi, 6 noiembrie 2014

VIDEO Rio Ave - Steaua 2-2! Filip a egalat la ultima fază a meciului! Campioana rămâne în cursa calificării!
Steaua a obținut un punct în deplasarea de pe terenul lui Rio Ave la ultima acțiune a partidei. Filip a fost eroul campioanei României, după ce l-a învins pe Ederson în cel de-al patrulea minut de prelungiri. Rio Ave - Steaua s-a terminat 2-2 și echipa lui Gâlcă e pe locul doi în Grupa J, cu șapte puncte după primele patru runde.

Mai multe detalii despre meciul Stelei găsiţi pe site-ul oficial Digi Sport, aici:
www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Europa+League/live-text/LIVE+VIDEO+TEXT+Rio+Ave+-+Steaua+22+00

6 comentarii:

  1. Cam usor a dat arbitrul 11 m pentru Rio Ave. Steaua putea castiga meciul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dar n-avem ce face, arbitrul e suveran, chiar daca greseste.

      Ștergere
  2. Spre ruşinea mea, am adormit cu un minut înaintea meciului. Dar am văzut în reluare. Steaua merge înainte, deşi tare îmi este teamă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De 4 puncte mai are nevoie Steaua ca sa se califice mai departe in Europa League. :)

      Ștergere
  3. Adevarati razboinici!! Forza Steaua!

    RăspundețiȘtergere