sâmbătă, 22 noiembrie 2014

VIDEO: Cel mai mare ecran digital de înaltă definiție din lume (Times Square, New York)

VIDEO RECORD MONDIAL cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume New York Times Square SUA YOUTUBE the world's largest hi-def display high-definition
Cel mai mare ecran digital de înaltă definiție din lume (New York)/ foto: (C) AFP

A Billboard the Length of a Full City Block Lights up times Square (video)



A new billboard in New York's Times Square is the world's largest hi-def display.
by NTDTV (YouTube)

World’s largest billboard debuts in New York (video)



The world’s largest and most expensive digital billboard was lit up for the first time in New York on Tuesday. Located in Time Square, the megascreen has been designed with the most advanced technology available.
by Zoomin.TV UK (YouTube)

Cel mai mare ecran digital de înaltă definiție din lume, inaugurat în Times Square

Cel mai mare ecran digital de înaltă definiție din lume, aproape la fel de mare ca un teren de fotbal american, a fost inaugurat marți în celebra piață Times Square din New York, relatează AFP, potrivit AGERPRES.

Instalat pe fațada unui hotel, ecranul are 23,74 metri înălțime și 100,5 metri lungime, acoperind întregul spațiu dintre străzile 45 și 46, chiar în inima Times Square.

Potrivit producătorului Mitsubishi Electric Power Products Inc, ecranul are o densitate de 24 de milioane de pixeli — un record mondial pentru astfel de suprafață, iar tehnologia Real Black LED permite pietonilor să vadă clar, chiar și de aproape.

Ecranul gigant este, de asemenea, echipat cu camere de înaltă definiție, pentru a putea filma mulțimea și transmite imagini live, interacționând cu rețelele de socializare.

În pofida temperaturilor extrem de scăzute, sute de turiști și new yorkezi fascinați au imortalizat momentul pe telefonul mobil, în timp ce pe ecranul de peste 2.300 de metri pătrați rula un film produs de studioul Universal Everything.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu)

Photo Courtesy of dailymail.co.uk

4 comentarii:

  1. Newyorkezii au mai adăugat o atracţie turistică. Bravo lor! E uluitor acest ecran ca mărime şi totodată pentru funcţiile ce le are. Timp să aibă trecătorii că oferte de-aş consuma timpul au din belşug. Cu certitudine newyorkezii nu cunosc nici cuvântul, nici starea de plictiseală. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei nu se plictisesc niciodata pentru ca muncesc de dimineata pana seara tarziu. :))

      Ștergere