sâmbătă, 13 august 2016

J.O. Rio 2016: Gabriel Sîncrăian a câştigat medalia de bronz la haltere!

rio 2016 Gabriel Sincraian Romania jocurile olimpice medalia de bronz haltere 85 kg Gabriel Sîncrăian finala rio 2016 jocurile olimpice Gabriel Sîncrăian a castigat bronzul la jocurile olimpice de vara rio de janeiro 2016
Gabriel Sincraian a castigat bronzul olimpic la haltere (Rio 2016) / Foto Facebook TVR1

Clujeanul Gabriel Sîncrăian a câştigat medalia de bronz la haltere la categoria 85 kg. În competiţia desfăşurată la Jocurile Olimpice de vară din Rio de Janeiro, aurul a fost obţinut de iranianul Kianoush Rostami, iar chinezul Tao Tian a devenit vicecampion olimpic.
Sportivul român se află pentru a doua oară la J.O., după ce a concurat şi la Londra în anul 2012. Acum patru ani la Campionatele Europene, halterofilul originar din Cluj-Napoca a obţinut medalia de bronz.
Felicitări, Gabriel Sîncrăian! Suntem mândri de tine!

Click pe linkuri dacă vrei să vezi şi RIO 2016: Horia Tecău şi Florin Mergea, medalie de argint la Jocurile Olimpice! sau J.O. RIO 2016: România a învins China la spadă feminin în finală şi a cucerit aurul olimpic! Ana-Maria Popescu (Brânză) a transmis un mesaj important românilor după victoria de la J.O.!



Detalii despre finala olimpică la haltere găsiţi pe www.digisport.ro/Sport/JOCURILE+OLIMPICE+2016/Performanta+fantastica+Sincraian+a+castigat+bronzul+olimpic+la+h (Performanţă fantastică: Gabriel Sîncrăian a câştigat bronzul olimpic la haltere).

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Gabriel Sîncrăian a castigat medalia de bronz la haltere la J.O. Rio 2016 si merita tot respectul nostru.

      Ștergere