joi, 4 august 2016

Loredana Groza - "Casablanca" (melodie nouă, single oficial, videoclip, 2016)

2016 melodie noua Loredana Casablanca youtube piesa noua single Loredana Groza Casablanca ultima melodie a loredanei 2016 cea mai noua piesa Loredana Groza Casablanca official lyrics video noul hit loredana melodii noi 2016 muzica noua loredana groza 2016 ultimul cantec Loredana Casablanca ultimul single loredana groza albumul imaginarium 2015
Loredana - Casablanca (piesa noua, videoclip, single nou, 2016) Foto Facebook Loredana

Loredana Groza a lansat o nouă melodie, "Casablanca", însoţită de videoclipul cu versuri (lyrics video) al cântecului pe YouTube joi, 4 august 2016. Piesa "Casablanca" este produsă de MediaPro Music Entertainment, la fel ca hitul "Obişnuiai să mă iubeşti odată". Muzica este compusă de către Lisarius Tătaru şi Loredana Groza, iar versurile au fost scrise de Loredana şi Gabriela Groza.
Clipul noului single a fost prezentat azi în premieră de MediaPro Music Romania. Cântecul face parte din "Imaginarium", cel mai recent album al Loredanei Groza, lansat oficial în noiembrie 2015.
"Am un cadou de vara torida pentru voi! Un music lyric video al cantecului Casablanca de pe albumul Imaginarium, scris de mine si Lisarius Tataru!
Va invit pe toti intr-o vacanta exotica pe note muzicale, intr-unul dintre cele mai misterioase si senzuale locuri din lume: Casablanca!
Ritmul, versurile sunt inspirate din acea lume atat de colorata si condimentata, fascinanta si ispititoare prin contrastele si pitorescul ei!
Bucurati-va si imprastiati-l mai departe:)🌊☀🎉💃💋💙🌏💙💘💫~Loredana", a scris azi cântăreaţa română pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului cântec.
Vizionare plăcută!

Loredana - Casablanca (Lyric Video) New Single 2016



Download/Stream IMAGINARIUM: https://mediapro.lnk.to/Loredana-ImaginariumYT
Loredana Groza - Casablanca (Lyric Video, New Song) 2016
Muzica: Lisarius Tataru, Loredana Groza
Text: Loredana Groza, Gabriela Groza
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2016
by MediaProMusic (YouTube), 4 aug. 2016

Sursa foto (Photo Courtesy), postarea despre cea mai noua melodie lansata de Loredana Groza - Casablanca (single nou, 2016): Loredana Groza (Facebook) - www.facebook.com/lori.groza/.

Click pe link daca vrei sa vezi si PIESĂ NOUĂ: Loredana - "Obişnuiai să mă iubeşti odată", SINGLE NOU, VIDEOCLIP (2016)!

4 comentarii:

  1. Se tine bine Loredana, cred ca e singura dintre cei vechi care a gasit o cale de a razbi in gusturile publicului de toate varstele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana Groza vine mereu cu ceva nou pentru public, poate canta orice gen de muzica.

      Ștergere
  2. Asta da globalizare de stiluri muzicale! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana Groza a dat lovitura cu noua melodie "Casablanca"! :)

      Ștergere