duminică, 7 august 2016

REZUMAT VIDEO: Steaua Bucureşti - Concordia Chiajna 1-0. Liga 1, etapa a 3-a, 6 august 2016

rezumat video steaua chiajna 1-0 youtube liga 1 fotbal etapa 3 6 august 2016 highlights match steaua bucuresti concordia chiajna 1-0 06.08.2016 youtube steaua concordia chiajna 1-0 rezumat video sambata seara steaua chiajna rezumatul video complet al partidei de aseara steaua chiajna golul lui vlad achim rezumatul meciului steaua concordia chiajna 1-0 pe arena nationala din bucuresti
Achim a inscris golul victoriei Stelei/ Foto: Razvan Pasarica/ www.sportpictures.eu

Echipa de fotbal F.C. Steaua Bucureşti a învins pe C.S. Concordia Chiajna, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 3-a din Liga 1, disputat sâmbătă seară, 6 august 2016, pe Arena Naţională din Capitală. Mijlocaşul Vlad Achim a marcat golul victoriei Stelei în partida de aseară, în minutul 77.

Steaua Bucuresti - Concordia Chiajna 1-0. REZUMAT VIDEO, Liga 1, 06.08.2016



REZUMAT COMPLET Steaua - Chiajna 1-0, Liga 1, 06.08.2016 by Steaua PS (YouTube), 6 aug. 2016

FC STEAUA - CS CONCORDIA CHIAJNA 1-0

FC Steaua Bucuresti a obtinut o victorie importanta, scor 1-0, impotriva celor de la CS Concordia Chiajna sambata seara, la numai trei zile dupa meciul de mare incarcatura cu Sparta Praga.
Vlad Achim, aflat la al cincilea meci in tricoul ros-albastru, a inscris primul sau gol la Steaua in minutul 77, cu un sut plasat de la 16 metri, care l-a surprins pe Balgradean, portarul unei echipe care se aparase extrem de aglomerat pe toata durata partidei.
Jocul nu a avut un ritm foarte bun, fotbalistii lui Laurentiu Reghecampf resimtind oboseala acumulata miercuri seara, cand au obtinut calificarea in play-off-ul UEFA Champions League, dar, cu toate acestea, ros-albastrii au ratat cateva ocazii de a inscrie in prima repriza, cea mai mare fiind irosita chiar de catre Achim. Dominand, insa, partida, Steaua a reusit sa se impuna si are procentaj maxim dupa primele doua jocuri disputate in noul sezon al Ligii 1 Orange. In alta ordine de idei, Pintilii a acuzat o accidentare in minutul 30 si a fost inlocuit cu Sulley Ali Muniru.
Laurentiu Reghecampf a decis sa le dea o zi libera jucatorilor, care vor reveni la antrenamente luni dupa-amiaza, pentru a pregati deplasarea de la Botosani, de vinerea viitoare.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:
FC STEAUA - CS CONCORDIA 1-0 (0-0)
A marcat: Achim 77
FC STEAUA: Cojocaru Valentin - Enache, Tamas, Alin Tosca, Momcilovic - Pintilii (34 Sulley), Achim - Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Hamroun (81 Mihalcea) - Golubovic (56 Tudorie).
CS CONCORDIA: Balgradean - Feussi, Albu, Mamele, Melinte, Bucurica - Buleica (79 Serediuc), Madeira (84 Constantinescu), N. Rosu, Rasdan (79 Raducanu) - Pena.
Cartonase galbene: Popa 55, Enache 90/ Buleica 35, Madeira 50
Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Ovidiu Artene, Vladimir Urzica (asistenti) - Claudiu Marcu (rezerva).
Observator LPF: Octavian Goga
Observator CCA: Cristian Nica Andrei

Sursa foto si info: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial/.

2 comentarii:

  1. Puteau mai mult, se păstrează pt englezi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua putea mai mult daca nu juca impotriva echipei Sparta Praga miercuri.
      E bine insa ca pana la urma Steaua Bucuresti a castigat meciul impotriva Concordiei Chiajna. :)

      Ștergere