luni, 4 mai 2020

PIESĂ NOUĂ: Holograf - ”N-ai de ce să pleci” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Trupa Holograf a lansat ”N-ai de ce să pleci”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube MediaPro Music luni, 4 mai 2020. Piesa ”N-ai de ce să pleci” (Holograf) este compusă și produsă de membrii formației Holograf, care s-au ocupat și de mixaj. Masterizarea audio a fost realizată de Simon Francis Mastering UK, iar regia și editarea videoclipului noului single ”N-ai de ce să pleci” (Holograf) îi aparțin lui Jurjak - George Petroşel (Stage Expert Studios).
”Asa cum v-am promis, venim catre voi cu un videoclip filmat in izolare. #N_AiDeCeSaPleci! Noua piesa este deja online! Ascult-o de acasa, pentru ca n-ai de ce sa pleci... din casa. Noi ne-am distrat, speram ca si voi, dupa ce veti vedea clipul. 🥳🤩” este mesajul transmis de trupa Holograf pe pagina sa oficială de Facebook, la lansarea noului cântec.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Holograf - N-ai de ce sa pleci (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG✅Download / Stream link: https://Holograf.lnk.to/NAiDeCeSaPleci
For more cool music ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
✅This is Holograf: https://Holograf.lnk.to/ThisIsHolograf
✅Top Romanian Music: https://Digster.lnk.to/RomanianYD
✅Ro Music Friday: https://Digster.lnk.to/ROMusicFriday
✅Future Hits: https://Digster.lnk.to/FutureHits
Licensing: contact@mediapromusic.ro
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2020
by MediaPro Music (YouTube), 4 mai 2020

Sursa: crristi.blogspot.com/2020/05/holograf-n-ai-de-ce-s-pleci-melodie-noua.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu