joi, 21 mai 2020

MELODIE NOUĂ: TOSTOGAN'S - ”Mireasa” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

MELODIE NOUĂ: TOSTOGAN'S - Mireasa (Official Video) 2020 NEW SINGLE



Watch the official music video for #Mireasa performed by TOSTOGAN'S
Looking for a new jam ? Follow the 🐈 ! #FollowTheCat
http://catmusic.me
Follow #TOSTOGANS
Facebook: https://www.facebook.com/andrei.tostogan
Instagram: https://www.instagram.com/tostogans/
Music: Andrei Tostogan, George Sava;
Lyrics: Andrei Tostogan, Alex Pelin;
Produced by: Adi Colcieru, Andrei Tostogan;
Share your favorite video with your friends 🙌 !
Facebook ➜ http://fb.com/CatMusicRomania
(P)&(C) Cat Music Romania
by Cat Music (YouTube), 21 mai 2020

Tostogan’S lansează „Mireasa”, o declarație de dragoste pe note muzicale

Tostogan’S lansează „Mireasa”, o declarație de dragoste pe note muzicale, pentru toți cei care au primit cu brațele deschise iubirea în viața lor. Inspirat de propria poveste de iubire, Tostogan’S transmite prin versurile pe care le cântă emoția si dorința de a fi mereu alături de persoana iubită și face cea mai dulce promisiune, aceea de a o iubi în fiecare zi.

„Mai ales în aceste timpuri, când realitatea ne impune o distanțare socială și lucrurile pe plan mondial nu par a fi deloc roz, sufletul simte nevoia unei călduri și ce poate fi mai frumos decât o dragoste ce dă naștere unei noi familii. Prin piesa «Mireasa» vreau să transmit că viața trebuie să continue frumos în orice condiții, iar dacă ți-ai găsit sufletul pereche, nu e loc și timp de frică pentru a face pasul important și de a cere mâna persoanei iubite. Pentru a compune piesa a fost suficient să descriu o perioadă frumoasă a vieții mele prin care am trecut și sunt fericit”, mărturisește artistul.

Scrisă și compusă de către artist alături de Alex Pelin și George Sava, „Mireasa” este o piesă ce are la bază o poveste de iubire, iar întrebarea „N-ai vrea să-mi fii mireasă?” marchează un nou început a doi îndrăgostiți ce vor păși împreună pe drumul lor și vor scrie noi amintiri, mereu ținându-se de mână.

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan’S și piesa „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În urmă cu un an, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă pozitivă, cu un refren „molipsitor”. Au urmat „Hopa, Hopa” (alături de Lora), „Cântec pentru țară” (alături de Runa și Kaira), iar la finalul anului trecut a cântat despre sentimente rănite și alegerile pe care le facem pentru dragoste în „Hai dă”, piesă ce se va regăsi pe primul album din carieră al artistului.

Sursa: http://catmusic.ro/news/tostogans-lanseaza-mireasa-o-declaratie-de-dragoste-pe-note-muzicale/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu