miercuri, 17 iunie 2020

VIDEOCLIP NOU: Cortes feat. Amna - ”Pastile de Iubire” (2020). MELODIE NOUĂ, SINGLE OFICIAL

Cortes și Amna au lansat ”Pastile de Iubire”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube Sprint Music miercuri, 17 iunie 2020. Piesa ”Pastile de Iubire” (Cortes feat. Amna) este compusă de Ionuț Tănase (Kastha John), Cosmin Dobrescu (Cortes) și Adi Cristescu pe versurile scrise de Cortes și Ionuț Tănase.
Noul single ”Pastile de Iubire” (Cortes feat. Amna) a fost compus și produs în studiourile Dreamerz Music pentru Sprint Music Romania. Răzvan Matache (Macora) s-a ocupat de aranjamentul instrumental, iar de vocile adiționale, Adi Cristescu. Mixajul la cântecul ”Pastile de Iubire” (Cortes featuring Amna) și masterizarea audio au fost realizate de Sergiu Teacă.
Regia clipului piesei ”Pastile de Iubire” (Cortes feat. Amna), o producție video MVP Entertainment Production, îi aparține lui Claudiu Stan.
„Îmi place foarte mult piesa «Pastile de Iubire». Vocile le-am tras în studio la Adi Cristescu. M-am simțit foarte apropiată de el cu această colaborare pentru că Adi Cristescu este primul om alături de care am făcut muzică. Cu el am copilărit, cu el am început să cânt în studio. Când am tras piesa în studio cu Cortes a fost o chimie între noi, muzical vorbind, și am lansat împreună acest nou single”, a declarat Amna pentru site-ul oficial Sprint Media Group despre colaborarea cu rapperul Cortes.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Cortes feat. Amna - Pastile de Iubire (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONGPiesa noua 2020: Cortes feat. Amna - Pastile de Iubire | Videoclip Oficial
SUBSCRIBE 🔥 Sprint Music Official YT:
http://smarturl.it/SubscribeSprintMusic
Concerte & Management Cortes:
Marius China | 0723.315.180 | marius.china@sprintmedia.ro
Follow Cortes:
Instagram: https://www.instagram.com/cortesofficial
Facebook: https://www.facebook.com/CortesOfficial
Pentru Concerte & Management AMNA:
Carmen | 0737 677 677 | amnaofficial@yahoo.ro
AMNA online:
https://www.instagram.com/amnamusic
https://www.facebook.com/AmnaOfficial
Licensing: office@sprintmedia.ro
PR: Dana Popa | pr.danapopa@gmail.com
(C) & (P) 2020 Sprint Music & Sprint Media Publishing
by Sprint Music (YouTube), 17 iun. 2020

Sursa: crristi.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu