marți, 30 iunie 2020

PIESĂ NOUĂ: VUNK - ”Domnul Portocaliu” (2020). VIDEOCLIP NOU, MELODIE OFICIALĂ

Trupa Vunk a lansat ”Domnul Portocaliu”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube MediaPro Music în 24 iunie 2020. Piesa ”Domnul Portocaliu” (Vunk) este compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga pe versurile scrise de Cornel Ilie.
Cântecul ”Domnul Portocaliu” se află pe albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”, lansat oficial de formația Vunk anul trecut.
Regia videoclipului noului single ”Domnul Portocaliu” (Vunk) și scenariul îi aparțin lui Cornel Ilie (Vunk). De filmări s-a ocupat Dragoș Ivan (Rokka Multimedia), iar de editare video, Rokka Multimedia.
Actorii Adrian Nour și Dana Paraschiv sunt protagoniștii clipului melodiei ”Domnul Portocaliu” (Vunk), coregrafia fiind realizată de Adrian Nour.
"Mi-am dorit să scriu scenariul și să regizez clipul pentru «Domnul Portocaliu», din dorința de a spune o poveste de dragoste în maniera vizuală a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate și sub-expuse publicului român și de-asta acest clip este un foarte scurt și timid omagiu adus acestor arte. Povestea este cea a doi oameni care pot fi considerați ciudați de către cei din jur, pentru că nu se conformează societății, dar atunci când se întâlnesc sunt perfecți împreună. Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Fiecare dintre noi am trecut prin momente în care să simțim că nu suntem înțeleși sau acceptați de către cei din jur și să apară în viața noastră un om care să ne iubească așa cum suntem, nu cum ar trebui să fim", a declarat Cornel Ilie, la lansarea videoclipului piesei ”Domnul Portocaliu” (Vunk).
Vizionare și audiție plăcute!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: VUNK - Domnul Portocaliu (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG



✅Stream/Download: http://vunk.lnk.to/DomnulPortocaliu
✅Subscribe to MediaPro Music: https://goo.gl/WVGytj
For more cool music ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
✅Top Romanian Music: https://Digster.lnk.to/RomanianYD
✅Ro Music Friday: https://Digster.lnk.to/ROMusicFriday
✅Future Hits: https://Digster.lnk.to/FutureHits
Licensing: contact@mediapromusic.ro
VUNK Online
https://facebook.com/VunkOfficial
https://youtube.com/user/VUNK1
https://instagram.com/trupavunk
Styling: Eli Adam
Multumiri: Landmark, Hotel Venice, ECCO, Policolor, Adriana Hairstyling.
(C) & (P) MediaPro Music, a division of Universal Music Romania
by MediaPro Music (YouTube), 24 iun. 2020

Sursa: crristi.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu