luni, 21 noiembrie 2022

Direcția 5 și Lidia Buble – ”If You Love Me” (2022). MELODIE NOUĂ, VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Trupa Direcția 5 și Lidia Buble au lansat ”If You Love Me”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe canalul de YouTube Cat Music în 18 noiembrie 2022. 
Regia videoclipului noului single ”If You Love Me” (Direcția 5 feat. Lidia Buble) îi aparține lui Petre Năstase, iar director de imagine a fost Tiberiu Rotărescu. 
Piesa ”If You Love Me” (Direcția 5 featuring Lidia Buble) este compusă de Marian Ionescu pe versurile scrise de către Dragoș Bădoi. Șerban Cazan din echipa HaHaHa Production a produs noul single ”If You Love Me” (Direcția 5 feat. Lidia Buble) pentru Cat Music Romania.
„Sunt entuziasmată de revenirea colaborării mele cu băieții de la Direcția 5, pentru frumoasa piesă «If You Love Me». Este feat-ul pe care publicul l-a cerut și dorit, după succesul cu «Forever Love». Îmi doresc ca această melodie să vă atingă, din nou, inimile, pentru că este dedicată celor care iubesc la cote maxime și luptă pentru dragoste”, a declarat Lidia Buble pentru site-ul oficial ProTv.Ro, la lansarea noului cântec.
„Ne bucurăm foarte mult de această colaborare cu Lidia, este o artistă foarte talentată, alături de care ne face plăcere de fiecare dată să cântăm. Sperăm că piesa «If You Love Me» să ajungă la sufletele voastre”, a adăugat Marian Ionescu de la formația Direcția 5. 
Pe canalul oficial de YouTube Cat Music, găsiți și versurile cântecului ”If You Love Me” (Direcția 5 featuring Lidia Buble) . 
Enjoy! 🙂 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: directia 5 x Lidia Buble – If You Love Me (Official Video) 2022, NEW SINGLE, NEW SONG

 

Watch the official music video for If You Love Me performed by directia 5 x Lidia Buble 
”Don’t,don’t, don’t go! 
Don’t leave me right now, now, now 
Take a little while 
And you’ll see the life, girl 
A little while to your smile 
Don’t go if you love me 
Just for a while 
Don’t go,
I need you! 
Stay right behind!” 
(P)&(C) Cat Music 
❌ Please, do not use this song without permission of Cat Music 
by Cat Music (YouTube), 18 noiembrie 2022

Sursa: cristirou.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu