sâmbătă, 19 noiembrie 2022

The Motans și Irina Rimes – ”Gata De Zbor” (2022). MELODIE NOUĂ, VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

The Motans și Irina Rimes au lansat ”Gata De Zbor”, o melodie nouă odată cu videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube în 17 noiembrie 2022. 
Piesa ”Gata De Zbor” (The Motans feat. Irina Rimes) este compusă de Irina Rimes și Denis Roabes pe versurile scrise de către Denis Roabes și Irina Rimes. 
Regia videoclipului noului single ”Gata De Zbor” (The Motans feat. Irina Rimes), produs de Loops Production, le aparține lui Bogdan Păun și lui Vlad Oancea. 
Actorii Carmen Tănase, Aida Economu, Geo Dobre, Adriana Irimescu, Alice Halpert, Șchiopu Mihai și Bogdan Talașman își fac apariția în clipul melodiei ”Gata De Zbor” (The Motans feat. Irina Rimes). Protagoniști au fost și cei doi artiști, Irina Rimes și The Motans, alături de Roxen și Dara, precum și creatorul de conținut Cezara Cristescu. 
Marcel Botezan, Sebastian Barac și Quick au produs noul single ”Gata De Zbor” (The Motans featuring Irina Rimes) pentru Global Records Romania. 
Vlad Oancea s-a ocupat de scenariul clipului muzical, iar director de imagine a fost Alexandru Mureșan. Consultant creativ a fost Alexandru Cotofana. 
Pe canalul de YouTube THE MOTANS Official, găsiți și versurile cântecului ”Gata De Zbor” (The Motans feat. Irina Rimes). 
Enjoy! 🙂 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: The Motans x Irina Rimes – Gata De Zbor | Official Video, 2022 NEW SINGLE, NEW SONG

 

by THE MOTANS Official (YouTube), 17 nov. 2022 

Sursa: cristirou.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu