duminică, 27 noiembrie 2022

Paula Seling - ”Mandru Cer Senin” (VIDEOCLIP NOU 2022)

Paula Seling a lansat un videoclip nou, pentru melodia ”Mandru Cer Senin”, pe canalul său oficial de YouTube în 19 noiembrie 2022. 
Piesa ”Mandru Cer Senin” (Paula Seling) este compusă de Paula Seling și Sandu Gorgos pe versurile scrise de Paula Seling. 
Regia videoclipului noului single ”Mandru Cer Senin» (Paula Seling) îi aparține lui Miky Trofim, iar scenariul și producția, lui Neagu Dumitru. 

”Am scris «Mandru cer senin» dintr-o întâmplare ...nu speram să fie o piesă atât de veselă și de apropiată de felul pozitiv și optimist al românului de a fi. Mă gândeam, scriind, la dorința noastră, când eram mici, de a crește și a deveni adulți , fără să știm că vom regreta uneori... «Nu crește mare, e o capcană» umblă o vorbă 🤷‍♀️ Aș fi vrut mereu sa rămân copil, protejat de brațele iubitoare ale părinților, ferită de răutățile lumii. Bucurându-mă de frumusețile vieții lipsite de griji, de acasă . De aceea, acasă e locul cel mai plin de amintiri . Plin de iubire și de libertate. Mama, tata, va mulțumesc ca îmi sunteți , ca mi-ați dat totul. Eu sunt așa datorită vouă ! Mulțumesc Transfer Rapid pentru ca ati făcut posibil acest videoclip . Sunteți prieteni buni, colegi de artă , de daruire, de bucurie . Va iubesc !!!! Mulțumesc Dumitru Farcas , pentru moștenirea inegalabilă . Piesa «Mandru cer senin» vă este adresată, în memoria activității și vieții fabuloase pe care ne-ați dăruit-o. De acolo, din cer, sper să vă bucurați ! ❤️ Muzica și text: paula seling, Orchestratie: Sandu Gorgos, Mixmastering: Sergiu Teaca, Producție video DOP: Leonid Cojocaru, Gaffer: Nicolae Cojocaru, Regie: Miky Trofim, Editor/Coloristică: Leonid Cojocaru, Producator/Scenarist: Neagu Dumitru, Stilist: Corina KoKo. Mulțumesc Radu Bucura pentru ca a fost ideea ta de a apela la folclorul moștenit de la Dumitru Farcaș pentru tema principală, orchestrala, din acest cântec.”, a scris Paula Seling pe pagina sa oficială de Facebook la lansarea noului videoclip.

Pe canalul de YouTube al Paulei Seling, se află și versurile cântecului ”Mandru Cer Senin” (Paula Seling).

Enjoy!

VIDEOCLIP NOU: Paula Seling - Mandru Cer Senin [Official Video] 2022 NEW SINGLE


The official music video for "Mandru Cer Senin" performed by Paula Seling. 
Videoclipul muzical oficial cu Paula Seling interpretând piesa "Mandru Cer Senin".
by Paula Seling (YouTube), 19 noiembrie 2022

8 comentarii:

  1. Imi place mult-mult cum canta Paula!
    Chiar m-am binedispus cu aceasta melodie!
    Multumesc, Cristi! O saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut noua melodie a Paulei Seling! Multumesc, Suzana! O saptamana faina si tie! :)

      Ștergere
  2. E fain de tot cantecul! Si videoclipul!
    (chiar e reclama pentru "transfer rapid"?)
    Saptamana frumoasa iti doresc! 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Transfer Rapid a contribuit financiar la crearea clipului. O saptamana faina, Diana! :)

      Ștergere
  3. Mulțumesc frumos pentru că am avut ocazia de a asculta la tine această melodie !
    Mi-a plăcut "joaca" Paulei - la fel cum mi-a plăcut cândva "joaca" lui "Desperado" în melodia "Mi-e o lene de mă doare..." ❤️👍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu! Pentru buna-dispozitie recomand si formatia Nightlosers. :)

      Ștergere
    2. Mulțumesc frumos ! Nu îi știam ! Am văzut ceva de acum 12 ani și erau minunați:"Shame, Shame, Shame", "Dragostea e ca o râie"...😃😃😃😃😃

      Ștergere
    3. Cu multa placere! In afara de umorul caracteristic sunt muzicieni foarte buni. :)

      Ștergere