joi, 30 mai 2013

VIDEO: Pisicile păzesc curtea!

Două pisici pun pe fugă o vulpe care a intrat în curtea unui imobil din Marea Britanie. Filmuleţul cu cele două pisici curajoase a fost postat ieri pe YouTube.

Momentele amuzante îmi amintesc de următorul anunţ pe care l-am văzut odată pe uşa unui apartament dintr-un bloc din Bucureşti: "Această proprietate e patrulată şi păzită de pisici".



12 comentarii:

  1. Interesant , amuzant ,iar ceea ce spuneai dumneata c-ai vazut scris , pe usa unui apartament dintr-un bloc bucurestean ...exact aceleasi cuvinte stateau scrise cu litere de-o schioapa pe gardul unei curti din Popesti -Leordeni , pana mai cum vreo doi ani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut o tablita galbena, inscriptionata cu avertizarea respectiva, lipita pe usa unui apartament din zona Parcului Cismigiu, acum vreo 10 ani. :))

      Ștergere
  2. Hahahaha ....ce să mai zic ...poate că nu ne mai trebuie câini ca să ne păzească :)) ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un fost vecin din bloc avea o pisica Siameza care sarea de pe sifonier direct in capul strainilor care intrau in apartament. Cand avea musafiri omul inchidea pisica pe balcon. :))

      Ștergere
  3. Grozav ! Nu stii daca pisicile pazesc curtea si de cartite ?! Ne-am trezit de dimineata cu un ditamai musuroiul de cartita drept in mijlocul curtii, pe gazonul proaspat tuns ... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca pisicile sau cainii le-ar goni in vreun fel, dar nu stiu daca te scapa definitiv de cartite.

      Uite cateva linkuri utile de pe net.

      http://gradina.acasa.ro/boli-si-daunatori-116/cum-scapi-de-cartitele-din-gradina-166539.html

      http://www.rogradini.ro/combatere-cartite-aparat-cartite-anti-cartita-capcane-cartite

      http://www.pestcontrol-expert.ro/capcane-repelenti-cartite.html

      Ștergere
  4. Multumesc foarte mult, Cristi ! Am citit cele trei articole și vom apela intai la mijloace traditionale, fiindcă eu nu vreau sa omoram cartita, ci doar sa o gonim.
    Acum inteleg de ce catelele noastre sapa mereu in pamantul din curtea lor (am ingradit cu gard o portiune de curte care e numai a lor). Probabil ca simt activitatea cartitei (sper ca e numai una).

    RăspundețiȘtergere
  5. e, vulpea e micuţă. uite aici pisică vitează ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=57VbE0J9niw

    RăspundețiȘtergere