marți, 4 iunie 2013

MELODIE NOUĂ: Antonia - Nu stau în Hawaii

Antonia a lansat astăzi noua melodie "Nu stau în Hawaii". Este prima piesă pe care Antonia o cântă singură în limba română.

Audiţie plăcută!

12 comentarii:

 1. E superbă melodia, Cristi! Îmi place mult de tot, e dinamică, veselă, optimistă, perfectă pentru sezonul estival! Mie îmi place mult cum cântă, Antonia!
  Îţi mulţumesc mult, pentru că ne-ai făcut cunoscută noua melodie a Antoniei!
  O seară minunată îţi doresc, Cristi! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie imi place cum canta fata asta. si ador melodia in colaborare cu Vunk, Pleaca. e superba. acolo chiar isi pune in valoare puterea vocii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, este o colaborare foarte reusita.

   Ștergere
  2. Noua melodie a antoniei cu jay Sean seamănă foarte bine cu melodia madonnei like a prayer,nu? 😈

   Ștergere
 3. Iar? Cred ca o cam lasa in urma pe INNa

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca se va intampla asa, cred ca n-o sa fie cu suparare pentru ca sunt prietene. :))

   Ștergere
 4. Seamana al dracului cu melodiile pe care le interpretau diferitele formatii feminine de pe la noi prin anii'90 ! Insiruire de cuvinte si nimic altceva . Bine ca n-are si videoclip ca ma-nbolnaveam de nervii capului ! O sti macar pe unde se afla Costinestiul ? Tare mi-e teama ca nu !Spune-mi in SUA are ceva , ceva "succesuri " ? Muzica interpretata de ea este cunoscuta , este recunoscuta pe acolo ...prin Las Vegas ? De asemenea ...tare mi-e teama ca ...NU !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Piata muzicala este suprasaturata, este foarte greu sa vii cu ceva nou. Daca nu stie unde se gaseste Costinestiul, are timp sa afle. :))

   Ștergere
  2. Tu crezi asta ???? Eu sincer sa fiu ...parca m-asi indoi ! Tot Hawaii...USA , sa traiasca cu plajele sale insorite si cu valurile alea parca facute de Dumnezeu pentru surf ! Aloha from Havaii, nu de alte dar Aloha from... Costinesti..."suna ca dracu ", vorba lui Petre Roman !

   Ștergere
  3. Sigur o sa aiba concerte pe tot litoralul in perioada urmatoare. O sa ajunga si la Costinesti probabil. :)

   Ștergere