vineri, 13 februarie 2015

VIDEO: Elena Gheorghe - "Până la stele" (Love Moments - Live Sessions, 2015)

2015 Elena Gheorghe Pana la stele Love Moments Live Sessions videoclip nou official video YOUTUBE HIT surpriza Elenei Gheorghe speciala muzicala fanilor de Ziua Indragostitilor Valentines Day joi 12 februarie 2015 14.02.2015 Pana la stele imagini inedite de la nunta Elenei Gheorghe din anul 2012 poze fotografii Facebook canta cu trupa in studio melodia Pana la stele piesa inregistrata live de Elena Gheorghe si sotul ei Cornel Ene videoclipuri noi melodii cel mai nou videoclip al Elenei Gheorghe muzica de dragoste noua romaneasca noutati muzicale aromani celebri
Elena Gheorghe şi Cornel Ene (foto: Facebook), 2015

Elena Gheorghe a lansat joi, 12 februarie 2015, un videoclip cu varianta live a melodiei "Până la stele", din cadrul noului proiect muzical al artistei, care a fost prezentat în premieră publicului pe 15 ianuarie. Este a treia piesă înregistrată din seria "Love Moments - Live Sessions", după "Eminescu" şi "De neînlocuit".
Clipul conţine şi imagini din anul 2012 de la nunta Elenei Gheorghe cu muzicianul şi managerul Cornel Ene. Vizionare plăcută!

Elena Gheorghe - Pana la stele (Love Moments - Live Sessions)



“De Ziua Indragostitilor, daruiesc tuturor celor care cred in magia iubirii, piesa-talisman a povestii mele de dragoste” - Elena Gheorghe

Autor: Laurentiu Duta, Ovidiu Bistriceanu, Daris Mangal
Text: Laurentiu Duta, Dorin Topala
de la ElenaGheorgheOfficial (YouTube), 12 feb. 2015

Elena Gheorghe a lansat piesa "Până la stele" în anul 2008, pe albumul "Te ador". Videoclipul oficial al cântecului a apărut în acelaşi an.

Elena Gheorghe - Pana la Stele (Official Video)



Elena Gheorghe - Pana la Stele (Official Video) by Cat Music
by Cat Music (YouTube), 16 sept. 2008

Photo Courtesy of Elena Gheorghe (Facebook) - www.facebook.com/elenagheorgheoficial

8 comentarii:

  1. E minunat cadoul muzical oferit de Elena Gheorghe. Îmi place foarte mult melodia, Cristi, atât varianta live sessions cât şi cea a Official Video, dar uite că până astăzi, chiar dacă o ascult zilnic, nu am ştiut că melodia "Până la stele" este piesa-talisman a poveştii ei de dragoste. Absolut superb talisman!
    Ce frumoşi sunt amândoi, Elena Gheorghe şi Cornel Ene, mi-s aşa dragi când îi văd în poză. Dumnezeu să-i binecuvânteze cu o viaţă frumoasă şi îmbelşugată împreună! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Canta foarte frumos Elena Gheorghe si sunt putine interprete de muzica usoara in Romania care pot canta ca ea in spectacole. :)

      Ștergere
  2. :)) În luna cu sărbători ale dragostei, o melodie despre iubire este fix ceea ce trebuie! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O melodie rumoasa,o familie frumoasa.
    Dragostea pluteste in aer!:)

    De cate ori vad imagini in care copilasul e prezent la nunta parintilor ma gandesc la intrebarile puse,pe rand,de baietii mei privind imagini de la nunta noastra:"Eu unde eram ,mami?":))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce draguti sunt amandoi! foarte faina piesa, mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere