sâmbătă, 27 iunie 2020

Ilinca - „Furtuna mea” (melodie nouă 2020, videoclip, new single)

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Ilinca - Furtuna mea (Official Video) 2020 NEW SINGLE, NEW SONG



Ilinca lansează „Furtuna mea”

Unii dintre voi au văzut-o în cadrul Eurovision în timp ce cucerea lumea cu yodelul iar alții au urmărit-o mai târziu în vlogguri pe YouTube sau pe scenă. „Furtuna mea” este cel mai nou single pe care Ilinca îl lansează, o poveste pusă în versuri despre piedicile și provocările pe care doi oameni, vulnerabili în fața iubirii, trebuie să le depășească pentru a reuși. Iubirea înseamnă mai mult decât clipe frumoase petrecute alături de cel drag, iar uneori sunt momente în care norii negri par să nu ocolească. „Atunci cauți drumul înapoi către inima iubită”, spune Ilinca.

Compus de Florian Rus, Loredana Căvășdan și Vlad Lucan, single-ul este însoțit de un videoclip fresh, în care protagonista este chiar Ilinca, studentă a Facultății de Actorie. Ca o căutare continuă a dragostei, videoclipul dezvăluie o poveste de iubire plină de pasiune, feerică, dar ireală.

„Perioada pandemiei a fost pentru mine o perioadă de cunoaștere și creație, astfel încât am reușit cu ajutorul lui Florian Rus să vin cu un nou single, care mă reprezintă și de care sunt foarte mândră. Videoclipul m-a provocat să accesez zone artistice noi, ceea ce mi-a plăcut la nebunie. Abia aștept să împărtășesc cu voi toți «Furtuna mea»”, mărturisește artista.

După ce s-a făcut remarcată la „X Factor” și la „Vocea României”, Ilinca a început colaborarea cu Alex Florea și a prezentat single-ul „Yodel It!”, care a cucerit publicul și juriul la Selecția Națională Eurovision 2017 și care a reprezentat România în marea finală Eurovision Song Contest de la Kiev. Artista s-a clasat pe poziția a șaptea și a obținut cel mai mare punctaj din istoria participării României la celebrul concurs european: 282 de puncte. In 2017, Ilinca a lansat „Amici”, primul single din cariera solo. A urmat „Nu acum“ și „Prințișorul meu“, melodie ce face parte din albumul „Naked Truth”, lansat de proiectul MCulture by Damian Drăghici. În vara lui 2018, artista a colaborat pentru „Hasta Manana (Mmm)”, cu Yasiris, artista dominicană Cat Music Spain și câștigătoarea concursului muzical „Gana Con Tu Voz“.

Sursa: http://catmusic.ro/news/ilinca-lanseaza-furtuna-mea/

2 comentarii:

  1. Chiar daca nu este chiar genul meu de muzica, multumesc pentru auditia de azi.
    Chiar ai multa rabdare in a le descoperi!
    O duminica placuta, Cristi!

    RăspundețiȘtergere