joi, 2 iulie 2020

PIESĂ NOUĂ: B.U.G. Mafia - ”8 Zile Din 7” feat. AMI (2020). MELODIE OFICIALĂ, NEW SINGLE, LYRICS VIDEO

Trupa hip hop B.U.G. Mafia și AMI au lansat ”8 Zile Din 7”, o melodie nouă și videoclipul cu versuri (lyrics video) al cântecului, pe canalul oficial de YouTube B.U.G. Mafia în 30 iunie 2020. Piesa ”8 Zile Din 7” (B.U.G. Mafia feat. AMI) este compusă de Tata Vlad (Tataee) pe versurile scrise de Caddillac, Tata Vlad și Uzzi, fiind produsă de Tata Vlad (Vlad Irimia) pentru Casa Productions.
Noul single ”8 Zile Din 7” (B.U.G. Mafia featuring AMI) a fost înregistrat la Ines Sunet & Video Studio A (inginer de sunet: Cristi Dobrică) și în Double Snare Studio (inginer de sunet: Tata Vlad).
Piesa ”8 Zile Din 7” (B.U.G. Mafia feat. AMI) a fost mixată și masterizată în Double Snare Studio (inginer de sunet: Tata Vlad). Acompaniamentul la clape a fost realizat de Tata Vlad (Tataee), iar Koma Sinistro s-a ocupat de videoclipul și coperta noului single.
Pe canalul oficial de YouTube al formației B.U.G. Mafia, găsiți și versurile cântecului ”8 Zile Din 7” (B.U.G. Mafia featuring AMI). Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: B.U.G. Mafia - 8 Zile Din 7 feat. AMI (Prod. Tata Vlad) OFFICIAL LYRICS VIDEO, 2020 NEW SINGLE, NEW SONG



Piesa noua 2020: B.U.G. Mafia - 8 Zile Din 7 (feat. AMI)
Interpretare: Uzzi / Caddillac / Tata Vlad / AMI
Editor: Casa Productions
http://www.bugmafiaoficial.ro/
https://www.instagram.com/b.u.g.mafia/
https://www.facebook.com/bugmafia
https://twitter.com/bugmafia
by B.U.G. Mafia (YouTube), 30 iun. 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu