marți, 14 iulie 2020

PIESĂ NOUĂ: Jorge feat. Theo Rose - „Cuburi de gheață” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Jorge colaborează pentru prima dată cu Theo Rose și lansează „Cuburi de gheață”

Jorge colaborează pentru prima dată cu Theo Rose și lansează „Cuburi de gheață”, o piesă plină de sex-appeal, ce are la bază seducția. Scrisă și compusă de Doru Todoruț și Felix-Dragoș, „Cuburi de gheață” este o altfel de poveste, iar protagoniștii clipului sunt cei doi artiști, Theo Rose și Jorge. În videoclipul regizat de Silviu Mîndroc, artistul este surprins într-un sex club.

„«Cuburi de gheață» este strigătul de ajutor când suferi în iubire. Nu de puține ori m-am aflat în situația să urlu în mine de dor, iar Theo Rose îi dă piesei un feeling și mai profund. Cred că avem amândoi asta în noi. Punem pasiune în ceea ce facem și sperăm ca melodia «Cuburi de gheață» să se audă peste tot, acolo unde este nevoie de ea”, spune Jorge.

„«Cuburi de gheață» a venit așa, pe nepregătite. M-am trezit în studio cu Jorge și echipa de producție și au pus piesa. Mi-a plăcut foarte mult și am tras ghidul cu entuziasm. Culmea e că acel ghid a rămas și varianta finală, pentru că am cântat din suflet și am simțit piesa de la prima ascultare. Asocierea cu Jorge, de altfel, mă încântă. Îl apreciez mult și sper să fie cu succes colaborarea noastră”, adaugă Theo Rose.

Artist și compozitor, cu o carieră binecunoscută în industria muzicală,, Jorge a lansat piese precum „Primul sărut”, „Spumele mării”, „Noi”, „Geamantan” (feat. Pavel Stratan), „Nu ne potrivim” (feat. CRBL), „Iubirea noastră frige”, „Detector de minciuni” (feat. Amna), „Nimeni nu-i perfect” (feat. JO), și „Rain in July” (feat. Andreea Bănică), videoclipuri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În curând, acesta va putea fi urmărit în cadrul „Masked Singer Romania”, în rolul de prezentator al show-ului TV în care vedetele intră în pielea unor personaje misterioase.

Theo Rose este absolventă a Liceului Dinu Lipatti din București și a cochetat cu televiziunea încă de când era elevă, fiind coprezentatoarea unui show de talente pentru copii. Artista a lansat piese precum „Pe bune”, „Awella”, „De azi”, „Pastila sufletului” (feat. What’s UP), „În locul meu” (feat. DJ Project), „Nu știi ce vrei”, „Stay” și „Pansament”. În prezent,Theo Rose poate fi urmărită în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de fashion din România.

Sursa: http://catmusic.ro/news/jorge-colaboreaza-pentru-prima-data-cu-theo-rose-si-lanseaza-cuburi-de-gheata/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: JORGE feat. Theo Rose - Cuburi de gheata (Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



SUBSCRIBE JORGE:
https://smarturl.it/JorgeYTsubscribe
https://backl.ink/142576305
Booking/Management JORGE:
concertjorge@gmail.com
Muzica: Doru Todorut
Text: Doru Todorut, Felix Popescu
Productie: Achim Marian, Doru Todorut, Bulls Records
Chitara: Vlad Cranganu
Mix\Master - Achim Marian
Regia: Silviu Mindroc
#JORGE #cuburidegheata
(P)&(C) Cat Music | PANDA MUSIC
by JORGE OFFICIAL (YouTube), 1 iul. 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu