luni, 13 iulie 2020

PIESĂ NOUĂ: Mario Fresh și Andra - „Brațe străine” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Mario Fresh și Andra lansează o piesă senzuală de vară: „Brațe străine”

Cea mai hot piesă a verii vine de la doi artiști care împărtășesc o poveste deosebită: Mario Fresh și Andra. Cei doi s-au întâlnit acum 10 ani prima oară, când el participa la „Românii au talent”, iar Andra îl aplauda și îi spunea să își prețuiască vocea, confirmându-i că are un talent imens. Acum, cei doi colaborează pentru prima oară și lansează o piesă care, fără doar și poate, va ajunge în toate topurile.

„Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe această piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu”, a declarat Mario.

„Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară”, a declarat Andra.

Puțini știu că Mario Fresh și Andra au multe lucruri în comun, deși sunt artiști din generații diferite. Amândoi și-au început carierele de la vârste fragede, aproximativ 5 ani, amândoi au câștigat premiul întâi la „Cerbul de Aur”, Andra în 2005, iar Mario în 2009, versiunea dedicată copiilor. De asemenea, amândoi au avut mentori la început de drum, care i-au încurajat și le-au compus primele piese.

Regizorul Alex Ceaușu a transpus în imagini „Brațe străine” cu ajutorul a doi actori care transmit un magnetism intens. Producția piesei este semnată de Andra Records & Cat Music, iar compozitorii sunt: muzică – Șerban Cazan, Emilian Nechifor, Lucian Nagy, Ioan Cozma, Ana Maria Stancu, Seredinschi Sebastian; versuri: Emilian Nechifor, Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu.

Mario și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă foarte fragedă. A câștigat numeroase concursuri naționale și internaționale de muzica ușoară, visând la o carieră în domeniul artistic, iar visul lui a prins contur în 2019 când a lansat hitul verii, „Solo”.

Cu o carieră de 20 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul din cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează 8,2 milioane fani pe canalele ei de social media.

Sursa: http://catmusic.ro/news/mario-fresh-si-andra-lanseaza-o-piesa-senzuala-de-vara-brate-straine/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Mario Fresh x Andra - Brate Straine | Official Video, New Single 2020, New Song"Brate Straine" Stream x Download: https://backl.ink/142624611
Booking & Management Mario Fresh:
Madalin Mosoiu | +40.722.304.862
Booking & Management Andra:
Office@andramusic.ro | Tucu@andramusic.ro
Subscribe 🔔 Mario Fresh YT: http://smarturl.it/MarioFreshOfficialYT
Follow 🔥 Mario Fresh:
Instagram: https://www.instagram.com/goldenboymario
Facebook: https://www.facebook.com/MarioFreshMusic
TikTok: https://www.tiktok.com/@mariorealfresh
Follow 🔥 Andra:
Instagram Andra: https://instagram.com/andra
Facebook: https://www.facebook.com/AndraMusic
Tiktok: https://www.tiktok.com/@andramaruta
🔔 Abonează-te la Canalul Oficial de YT Andra: https://goo.gl/IMGbE8
Piesa compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production.
Muzica: Serban Cazan, Emilian Nechifor, Lucian Nagy, Ioan Cozma, Ana Maria Stancu, Seredinschi Sebastian
Text: Emilian Nechifor, Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu
Productie: Serban Cazan, Lucian Nagy, Ioan Cozma
Mix & Master: Serban Cazan
Video by Alex Ceausu
Producator Video: Luca's Art Film
(C) & (P) 2020 Andra Records / Cat Music Romania
by Mario Fresh (YouTube), 8 iul. 2020

Pe canalul oficial de YouTube Mario Fresh, găsiți și versurile cântecului „Brațe străine” (Mario Fresh și Andra).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu