sâmbătă, 20 octombrie 2018

MELODIE NOUĂ: Alex & The Fat Penguins - ”Love, another form of art” (2018). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Trupa Alex & The Fat Penguins a lansat o melodie nouă, ”Love, another form of art”, în prima zi la SupportYourLocalBands Music Festival 2018. Piesa ”Love, another form of art” (Alex & The Fat Penguins) beneficiază de un videoclip oficial care a fost publicat pe canalul de YouTube al formației din Chișinău luni, 15 octombrie 2018.
”«Love, another form of art» este una dintre primele piese compuse de la înființarea trupei noastre. O piesă despre dragostea în forma ei cea mai pură pe care o avem necondiționat, nu doar față de oameni, dar mai ales față de idealuri, principii, pasiuni, natură, animale, cunoaștere, univers, stele, dragostea față de viață. Dragostea, în viziunea noastra, este o altă formă de artă. Acum dilema noastra este: noi, Pinguinii, creăm muzică (artă) și iubim al naibii de mult acest proces. Ce fel de artiști suntem suntem? muzicieni sau iubitori?” este mesajul transmis fanilor pe pagina oficială de Facebook a formației Alex & The Fat Penguins, cu ocazia lansării cântecului ”Love, another form of art”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Alex & The Fat Penguins - Love, another form of art (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Salut! Suntem Alex & The Fat Penguins, o trupă independentă de rock alternativ, cu rădăcini în Chișinău, videoclipuri filmate în București, iar eu - Alex:) - locuiesc momentan în Paris.
Dacă vrei să ne susții, poți începe prin a ne urmări activitatea pe Facebook: https://www.facebook.com/alexandthefatpenguins/.
by Alex & The Fat Penguins (YouTube), 15 oct. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu