vineri, 26 octombrie 2018

MELODIE NOUĂ: Zdob și Zdub - ”Omul liliac” (2018). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Trupa Zdob și Zdub a lansat o melodie nouă, ”Omul liliac”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube MediaPro Music vineri, 26 octombrie 2018.
”Te simți singur/singură în jungla urbană ? Dansează! N-ai prieten/prietenă? Dansează! Ți-ai păstrat sufletul de copil și îți plac desenele animate chiar și la maturitate? DANSEAZĂ! Căci Zdob și Zdub revine cu un videoclip nou nouț - OMUL-LILIAC! Și tu poți să fii Omul-Liliac!
Piesa Omul-Liliac a fost compusă de Zdubi în timpul vacanței creative din munții Oituz (jud. Covasna). Ideea piesei a venit, ca de obicei, din viața reală. La Oituz, Zdubii au făcut cunoștință cu un om care și-a făcut o casă în inima munților pentru a duce un mod de viață retras de agitatia urbană. Recent a fost părăsit de prietena sa și unica ființă vie care îi ține companie este un liliac, care s-a cuibărit în casa omului. Având un stil de viață ascet, departe, în vârful muntelui, prototipul personajului Omul-Liliac nu pierde bucuria vieții, optimismul și speranța de a-și regăsi dragostea. Dar, până atunci, deviza sa rămâne: «Dansează indiferent ce s-ar întâmpla!».
Zdob și Zdub: «Atât melodia, cât și textul noului nostru single, au o doză puternică de umor. Umorul și veselia au fost mereu o parte indispensabilă a creației noastre. Noi vrem să dansăm! Dansul e cea mai bună terapie, fie zi, fie noapte. Vă chemăm și pe voi la dansul Liliacului».
Videoclipul a fost filmat de Electric Sheep Film și desenat de echipa Mokastudio, Kiev (Ucraina). Regizor Yuriy Motrych. Compozitorul piesei este Mihai Gâncu (chitară / bas ZsZ), iar versurile au fost scrise de Andrei Copoț.” este mesajul transmis fanilor pe pagina oficială de Facebook a trupei Zdob și Zdub (www.facebook.com/zdobsizdub), cu ocazia lansării cântecului ”Omul liliac”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Zdob si Zdub - Omul liliac (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Piesa noua, single nou 2018: Zdob si Zdub - Omul liliac (Official Video)
✅Stream/Download: https://MediaPro.lnk.to/OmulLiliac
✅Top Romanian Music: https://Digster.lnk.to/RomanianYD
✅Subscribe to MediaPro Music: https://goo.gl/WVGytj
Licensing: contact@mediapromusic.ro
Music: Mihai Gîncu
Lyrics: Andrei Copoț
Video by Mokastdio (Ukraine)
Director: Yuriy Motrych
(C)&(P) MediaPro Music Entertainment 2018
by MediaPro Music (YouTube), 26 oct. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu