joi, 28 martie 2019

MELODIE NOUĂ: Alina Eremia - ”De sticlă” (2019). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

2019 Alina Eremia De Sticla melodie noua Alina Eremia De Sticla videoclip official 26 martie 2019 alina eremia piesa noua 2019 new single Alina Eremia De Sticla official video youtube new song Alina Eremia De Sticla ultima melodie Alina Eremia De Sticla
Alina Eremia - De sticla (piesa noua 2019, videoclip oficial, new single 2019, new song, new video)/ Foto Facebook Official Alina Eremia

Alina Eremia, una dintre cele mai bune voci feminine din România, a lansat o melodie nouă, ”De sticlă”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marți, 26 martie 2019. Piesa ”De sticlă” (Alina Eremia) este compusă de Marcel Botezan, Sebatian Barac, Denis Roabeș (The Motans) și Alina Eremia pe versurile scrise de Alina Eremia și Denis Roabeș, fiind produsă de Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco & Seba) pentru Global Records Romania. Regia videoclipului noului single ”De sticlă” (Alina Eremia), o producție Loops Production, îi aparține lui Bogdan Păun (NGM Creative). Filmările clipului Alinei Eremia au avut loc la Galeriile Artmark din București.
”In ultimul timp, am reusit sa petrec foarte timp in studio asa cum mi-am propus, am scris multe piese, si ma bucur ca in sfarsit puteti asculta primul single dintr-un calup de piese ce vor fi lansate anul acesta. «De Sticla» este o piesa la care am lucrat cu Denis (The Motans), Marco si Seba si este ca un closure, in urma unei relatii care te-a consumat, in care unul a iubit mai intens ca celalalt, a fost mai vulnerabil (inima de sticla) iar celalalt a subapreciat-o, nu a stiut sa o protejeze. Videoclipul, regizat de NGM creative, amplifica mesajul si surprinde metafora din spatele versurilor. Sa nu va fie frica sa aveti o inima de sticla, pentru ca iubirea sincera repara orice! Enjoy! Multumesc tuturor celor implicati in proiect!”, a scris pe pagina sa oficială de Facebook Alina Eremia cu ocazia lansării cântecului ”De sticlă”.
Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Alina Eremia - De Sticla (Official Video) NEW SINGLE 2019, NEW SONG



Subscribe la Canalul Oficial de Youtube Alina Eremia:
http://smarturl.it/SubscribeAlinaEremia 💯
Booking Romania:
0757 104 166 / 0751 158 243 / 0748 286 025
International Booking:
0751 013 745 / booking@globalrecords.com
Management & Press:
Vlad Parvulescu - +40.720.340.290 | vlad.parvulescu@ymail.com
#Alinaeremia #GlobalRecords #officialVideo
Mix & Master: Max Kissaru
Director: Bogdan Paun / DP: Alexandru Muresan / Edit/Color Grading: NGM Creative / CGI: MOPI Studio
Follow Alina Eremia:
Facebook: https://facebook.com/OfficialAlinaEremia
Instagram: https://www.instagram.com/alinaeremia
Twitter: https://twitter.com/missalinaeremia
Videoclip oficial cu Alina Eremia interpretand single-ul "De Sticla". (C) & (P) 2019 Global Records
by Alina Eremia (YouTube), 26 mar. 2019

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODIE NOUĂ: Alina Eremia feat. NOSFE - ”Filme cu noi” (2019), VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu