luni, 11 martie 2019

MELODIE NOUĂ: Mandinga - ”Provocador” (2019). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Trupa Mandinga a lansat o melodie nouă, ”Provocador”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube Cat Music Latin în 1 martie 2019. Piesa ”Provocador” (Mandinga), interpretată în limba spaniolă, este compusă de Theea Miculescu, Alex Antonescu (Zagga), Mihai Cătălin Tamazlicaru, Dediu Răzvan, Barbara Isasi și Alexander Himely pe versruile scrise de Theea Miculescu, Barbara Isasi și Alexander Himely. Noul single ”Provocador” (Mandinga) a fost produs de Nomad Music pentru Cat Music, iar regia clipului muzical îi aparține lui Alex Volintiru.
„«Provocador» este a doua piesa la care am filmat videoclipul in Cuba si ne bucuram foarte tare ca am putut sa profitam de acel paradis. Piesa e diferita, e mult mai exotica si aduce exact vibe-ul latino. «Provocador» este despre tentatie, flirt si jocul dintre doua persoane”, a declarat Barbara Isasi, solista formației Mandinga, pentru site-ul oficial www.catmusic.ro. Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Mandinga - Provocador (Official Video) NEW SINGLE 2019, NEW SONG



Mira el videoclip oficial de Provocador interpretado por Mandinga
Reserva: Madalina Simionescu | madalina.simionescu@catmusic.ro | +4074 483 1410
Mezcla y master: Madalin Rosioru;
DOP: Alex Volintiru;
Estilo: Arianna Moon;
(P)&(C) Cat Music
❌ Por favor, no usar estar canción sin permiso de Cat Music.
by Cat Music Latin (YouTube), 1 mar. 2019

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODIE NOUĂ: Mandinga - ”Soy de Cuba” (2018), VIDEOCLIP NOU, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu