duminică, 17 august 2014

Robert De Niro împlineşte astăzi 71 de ani

actorul Robert De Niro cati ani are varsta 10 filme secvente top roluri implineste 71 17 august 2014 aniversarea zilei YouTube Happy Birthday videoclipuri

Robert De Niro, unul dintre cei mai apreciaţi şi îndrăgiţi actori din istoria cinematografiei mondiale, îşi aniversează astăzi ziua de naştere, împlineşte 71 de ani.
Happy Birthday, Mister Robert De Niro!

Top 10 Robert De Niro Moments


WatchMojo.com (YouTube)

Top 10 Robert De Niro Movies


WatchMojo.com (YouTube)

Robert De Niro: From Taxi Driver to Little Fockers


WatchMojo.com (YouTube)

C'est quoi Robert De Niro ? - Blow up


ARTE (YouTube)

Robert Mario De Niro Jr . (născut 17 august 1943), este un actor american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este, de asemenea, regizor și producător. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile.
De Niro este recunoscut pentru portretizări de personaje angrenate in conflicte puternice, personaje complexe, inadaptate dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese. Este cel mai cunoscut pentru rolul tânărului Vito Corleone în "Nașul" (partea II); taximetristul Travis Bickle în "Taxi Driver"; boxerul Jake LaMotta în "Raging Bull"; gangsterul Jimmy Conway în "Băieți buni"; directorul de cazinou Sam "Ace" Rothstein în "Casino"; Al Capone în "Incoruptibilii"; fostul pușcăriaș dornic de răzbunare Max Cady în "Promontoriul groazei"; Noodles în "A fost odată în America"; Michael Vronsky în "Vânătorul de cerbi" și mai recent ca Neil McCauley în "Heat" în regia lui Michael Mann.

Photo Courtesy of Wikipedia: Robert De Niro at the 2011 Tribeca Film Festival premiere of The Bang Bang Club/ Author: David Shankbone

12 comentarii:

  1. Culmea...parca-i mai bun pe zi ce trece !!! Taxi Driver...unul , doar unul dintre filmele de referinta din activitatea lui De Niro in care a avut-o partenera pe Judie Foster si-n care AMANDOI , au dat dovada talentului cu care i-a inzestrat Dumnezeu . La multi ani Robert de Niro...poate intri intamplator si citind cele scrise de Cristi Milla si d e mine ...vei deveni un prieten al acestui blog !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Marian! Jodie Foster este o actrita pe care o admir foarte mult!

      Ștergere
  2. este unul din actorii mei preferati... Un actor deosebit de alentat! La multi ani! :)
    tie, o duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere

  3. Foarte frumos omagiu ai adus, Cristi, legendarului Robert De Niro. Felicitări!
    Mi-a plăcut mult această declaraţie a lui Robert De Niro: „Nu am fost niciodată unul din acei actori ce se măgulesc pe ei înşişi, considerându-se nişte fascinante fiinţe umane. A trebuit să aleg de timpuriu dacă să fiu actor sau o personalitate.” - a făcut cea mai bună alegere şi-a ajuns ceea ce şi-a dorit să fie şi este stimat şi iubit de toată lumea, inclusiv de mine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna declaratia, da. N-am mai postat citate cum fac de obicei pt. ca sunt unii care copiaza postarile mele. ))) Multumesc!

      Ștergere
  4. Sa fie sanatos si fericit! Nu vreau sa mai aud de tragedii ca in cazul lui Robin Williams, prea trist!
    Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că mai are timp pentru vreo 20 de filme. :)

    RăspundețiȘtergere